Kenan Karaman için görüşmeler başlıyor!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Salih Uçan'ı açıklamaya hazırlanan siyah-beyazlılar, Kenan Karaman için de görüşmelerini hızlandırdı.

Kenan Karaman için görüşmeler başlıyor!
Kenan Karaman için görüşmeler başlıyor!
GİRİŞ 28.06.2021 11:55 GÜNCELLEME 28.06.2021 12:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

5 Temmuz'da topbaşı yapacak olan Beşiktaş’ta gözler transfere çevrilmiş durumda. Teknik direktör Sergen Yalçın, bu tarihe kadar en az 2-3 futbolcunun takıma katılmasını istiyor.

Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, hafta içinde bu transferi resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

Yabancı sayısının 8+6 olması nedeniyle yerli oyuncuya yönelen yönetim, Kenan Karaman ile yaptığı görüşmelerde belli bir noktaya geldi. Uzun süre önce milli futbolcu ile temaslara başlayan siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Sergen Yalçın’ın onay vermesi sonrasında süreci hızlandırdı.

27 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya yakın olan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi’nin son görüşmeyi yaparak bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Sergen Yalçın’ın yönetimle bir araya gelerek yapılacak transferlerle ilgili geniş bir rapor vereceği de gelen haberler arasında.

Deneyimli çalıştırıcı, takviye istediği mevkileri ve kadrosuna katmayı planladığı futbolcuların alternatifli listesini yönetime iletecek.

YORUMLAR 8
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle almayın buna vereceğiniz parayı kaliteli forvete harcayın kenan gibi alt yapıda neler var neler ...3. sınıf topçu
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten boş Türkiye’ye gelirse bom boş olur.
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk da iş yapar başka yerde tutulamaz Türkiye'de TFF tebrşkler yine gurbetçi ithalatı dönemi başladı
    Cevapla
  • Güzel İnsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan topcu olmazzzzz
    Cevapla
  • Murat o 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adam cok bos oyuncu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle