Diego Costa’dan transfer açıklaması!

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği yıldız golcü Diego Costa, geleceği ile ilgili Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Diego Costa’dan transfer açıklaması!
Diego Costa’dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 26.06.2021 22:22 GÜNCELLEME 26.06.2021 22:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Vincent Aboubakar'ın ayrılışından sonra yıldız bir golcüyü renklerine katmak için temaslarını hızlandırdı. Siyah-Beyazlılar ünlü İspanyol golcü Diego Costa için bekleyişini sürdürüyor.

Beşiktaş teklif arttırdı!

Kartal tecrübeli golcü için teklifini artırdı. Yıldız oyuncuya yıllık 2.3 milyon Euro teklif eden Siyah-Beyazlılar, 600 bin Euro da bonus önerdi. Bu teklif sonrasında Beşiktaş Yönetimi bekleyişe geçti.

Kesin dönüş yapacak!

Costa'ya, Çin Ligi ekibi Shangai de teklifte bulunmuştu. İspanyol golcünün menajerinin 1 hafta içinde kesin dönüş yapması bekliyor. Diego Costa'ya Beşiktaş'ın teklifini kabul edecek ya da Çin ekibi Shangai ile el sıkışacak.

COSTA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş'ın gündeminde olduğu bilinen Diego Costa, Brezilya basınına transfer açıklaması yaptı. Beşiktaş'ın ilgilendiği isimler arasında yer alan Diego Costa, Brezilya basınına konuştu. 32 yaşındaki golcü, transferi için acele etmeyeceğini ve gelen teklifleri iyi değerlendireceğini belirtti.

Diego Costa, kariyerine yine Avrupa'da devam etmek istediğini söyleyerek teklifler aldığını doğruladı. Costa, "Önümüzdeki haftalarda hangi takıma gideceğimi size açıklayacağım." diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Abubakara vermediler, bonservisi olmadığı halde takımı bozdular, tüm sezonda oynayabildiği 7 maçta 2 gol atan emekli adama Bi dünya para var,
    Cevapla
  • Sert 2 yıl önce Şikayet Et
    Abubakar ciddi diz sakatlıkları olan bir adam
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle
    Cevapla