Celtic, Valentin Rosier ile ilgileniyor

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen ve siyah beyazlıların yeniden renklerine bağlamayı planladığı Sporting Lizbon'lu Valentin Rosier'e son olarak İskoç devi Celtic talip oldu.

Celtic, Valentin Rosier ile ilgileniyor
Celtic, Valentin Rosier ile ilgileniyor
GİRİŞ 24.06.2021 22:22 GÜNCELLEME 25.06.2021 00:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş 'ta forma giyen ve siyah beyazlıların yeniden renklerine bağlamayı planladığı Valentin Rosier'e Ada'dan talip var.

İngiliz basınından Dailyrecord'un haberine göre 24 yaşındaki futbolcu, İskoç devi Celtic'in transfer için savunma adayları arasında bulunuyor. Ancak haberde Celtic'in Beşiktaş, Marsilya ve Lazio'nun da gündeminde yer alan yıldız futbolcuyla sözleşme imzalamasının kolay olmayacağı belirtildi.

Performansıyla göz doldurdu

Bonservisi Sporting Lizbon'da bulunan Rosier, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Beşiktaş ile lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı. Portekizli futbolcu, siyah beyazlılarda çıktığı toplam 37 maçta 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 1
  • 1903...1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakın ben size diyorum hem Rosier hem de Ghezzal Beşiktaşta kalacak. Madem o kadar takım istiyor ikisini de satsınlar o zaman. İkiside Beşiktaşta kalmak istiyor o yüzden mecburen Beşiktaşa verecekler
    Cevapla