Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi, yapılan görüşmenin ardından yeni sözleşme için anlaşmaya vardı.

Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandı
Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandı
GİRİŞ 23.06.2021 00:27 GÜNCELLEME 23.06.2021 00:27
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı yönetici Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın, Kocadağ'ın evinde bir araya geldi. Yapılan görüşmede Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimin sunduğu şartları kabul etti.

RESMİ AÇIKLAMA: "10'UN YERİ BURASI"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşma sağlamasının ardından Siyah-Beyazlı kulüp resmi sosyal medya hesabından "10'un yeri burası" etiketiyle anlaşmayı duyurdu.

AHMET NUR ÇEBİ: ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN

Görüşmenin ardından Kocadağ'ın evinden ayrılan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Hayırlı olsun. İşimizi bitirdik, hayırlısıyla yola devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

"SÖZLEŞMENİN 1 SENE OLMASI HOCAMIZIN TERCİHİ"

1 senelik anlaşmanın Sergen Yalçın'ın tercihi olduğunu dile getiren Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Hocamızla biz ilk başladığımızda da 1.5 sene sözleşme yapmıştık. 1 sene olması hocamızın tercihi. Bizim için de uygun bir süreç. O anlamda, bizim seneye takılacak bir konumuz yok. Bizim Sergen Yalçın ile gönül birlikteliğimiz, sözleşmelere sığacak şekilde değil. Oradaki sözleşmede yazan süre, sadece bir madde" dedi.

"MANİPÜLASYON YAPMAYA ÇALIŞANLARA, TARAFTARLARIMIZ LÜTFEN PRİM VERMESİN"

Camia olarak tek vücut olduklarını dile getiren Kocadağ, "Bizim yönetim kurulumuzdan Sergen hocaya, Sergen hocadan da yönetim kurulu üyelerimize karşı sevgi, saygı anlamında hiçbir sıkıntı yok. Sadece bizim yol yürürken yaptığımız, tecrübelendiğimiz konular var. Bunların da tartışılması gayet normal. Biz de bunları tartışıp, aramızda çözdük. O anlamda isim olarak bir şey söylemeye gerek yok. İsimlere karşı takıldığı bir konu da yok Sergen hocanın. Bizim yönetim kurulumuz; birbirine bağlı, gerçekten kenetlenmiş bir yönetim kurulu. Başkanımız, yönetim kurulumuz, hocamız her zaman biriz. Bu camia tek bir vücut. O anlamda bizi bölmeye çalışanlara, bu konuda manipülasyon yapmaya çalışanlara, taraftarlarımız lütfen prim vermesin" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 103
  • GS' li 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hocanın çok başarılı olacağına inanıyorum. Harcanmasın.
    Cevapla
  • sefer 2 yıl önce Şikayet Et
    0 cekmeseler bari
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    En geç 1 yıl sonra kovulacağını kendi de biliyor. Bu sebepten birbirine rest çektiler. Bjk taraftari bunu unutmaz ilk fırsatta yüzüne vurur
    Cevapla
  • Bilmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Bir Gsli Olarak Memnun Oldum Bjk Sergen Hocayla Anlastiyi icin Cünkü Malesef GencHocalarmiza Görev Vermiyor Külüpler Bana Göre Ertugrul Aykut Bülent Sayamadiyim Cok Genc Hoalarimiz Var Lütfen ileri Gitmek istiyorsak Bu Hocalarla Gitmekiyiz
    Cevapla
  • Okur 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK'lı yönetici: "MANİPÜLASYON YAPMAYA ÇALIŞANLARA, TARAFTARLARIMIZ LÜTFEN PRİM VERMESİN" diyor. Dün çalışmam deyip bu gün fikir değiştiren Sergen'e mi itibar etmesinler?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle