Çebi ve Sergen Yalçın arasındaki diyalog!

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ayrılık kararı aldı. Başarılı hocanın Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşmesindeki diyaloglar ortaya çıktı.

GİRİŞ 22.06.2021 11:36 GÜNCELLEME 22.06.2021 20:17
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, gelecek sezon için siyah beyazlı kulüpte çalışmama kararı aldı.

Başarılı teknik adamın şampiyonluk priminin geç yatırılması, masaya geç oturulması ve ilk teklifin çok düşük olması nedeniyle kırgın olduğu belirtildi.

Yönetimin son teklifi ile kendisinin istediği rakam arasındaki fark bir hayli azalmış olmasına rağmen imza atmamasının da bundan kaynaklandığı ifade edildi.

"SEZON BİTMİŞ 35 GÜNDÜR BEKLETİLİYORUM"

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre; Sergen Yalçın'ın dünkü görüşmenin ardından yakın çevresine şunları söyledi: "Ben hiçbir zaman parayı sorun yapmadım. Öyle olsa diğer teknik direktörler gibi yönetimle görüşmeleri için avukatlarımı yollar, sözleşmeye ağır maddeler koyardım. Beşiktaş'a gelirken para konuşmadım, şimdi mi konuşacağım! Ama bu yaşananlar beni çok üzdü. Onurum, gururum kırıldı. Sezon bitmiş 35 gündür bekletiliyorum. Mobbinge uğradığımı düşünüyorum."

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın depremi! 'Artık çalışmayacağım'Sergen Yalçın depremi! 'Artık çalışmayacağım'

İŞTE ÇEBİ İLE YALÇIN ARASINDAKİ DİYALOGLAR

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ile başkan Ahmet Nur Çebi arasında dün gece geç saatlere kadar süren görüşmeden de olumlu sonuç çıkmadı. Yönetimin konuyla ilgili bugün açıklama yapması bekleniyor. Çebi, Yalçın'la anlaşamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Ekonomik yönden tüm imkanlarımızı zorladık ama maalesef bir sonuç çıkmadı" dedi.

İşte o diyalog:

- Ahmet Nur Çebi: Kulübümüzün içinde bulunduğu durum ortada. Harcama limitimiz az. Bu nedenle yıllık 12 milyon TL öneriyoruz. Sen ne istersin?

- Sergen Yalçın: Başkanım, ben para konuşmam. Hakkım olan parayı istiyorum.

- Ahmet Nur Çebi: Senin kafandan geçen rakam nedir?

- Sergen Yalçın: 30 milyon TL...

- Ahmet Nur Çebi: Bu imkansız.

- Sergen Yalçın: Başkanım bir forvet alacağız, fiyatı 3 milyon Euro. Nasıl vereceksiniz?

- Ahmet Nur Çebi: O kadar para vermeyiz.

- Sergen Yalçın: Kararınıza saygılıyım. Kamuoyu önünde çıkıp açıklama yapalım. Siz anlaşamadığınızı belirtin. Ben de dinleneyim.

- Ahmet Nur Çebi: Bakarız, düşünürüz.

YORUMLAR 97
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Baskan kesinlike duzgun konusmus eger bir kez taviz verirse bu takim maliyetini dusuremez takim btiyor Ben para konusmam diyen birisi 12 Milyon tl. Avrupada kincogu takim teknik adami vergi sonrasin 750 bin dolar bir Milyon kaliyor euro oda iyi takim lar italya ligi mesala Ben hak ettigimi istiyorum diyip30 Milyon ne demek ya;) valla hak etmrdin baskan baska teknik Adam bulmali
    Cevapla
  • Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen için para önemli değil. Önemli olan miktarı.
    Cevapla
  • anlamadığım 2 yıl önce Şikayet Et
    yakında elin ecnebisi teknik direktörünü bu paranın 5 katına takımın başına getirirler faydalı olmaz ondan sonrada bu paranın 10 katı tazminatı yine elin ecnebisine verirler ama bu memleketin insanına vermezler.
    Cevapla
  • Cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    Burada benim anladığım transfere ayrılan parayı az buldu gibi. Kendi istediği para değil. Bence Sergen haklı. 12 milyon TL ye kimi alacaksın. Doğru söylüyor bir forvet 3 milyon EUR dan aşağıya bulamazsın
    Cevapla
  • Zeki Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    sergene 1.5 milyon euro teklif edenler yedekte oturttukları futbolculara çok daha fazlasını veriyor. Adam takımı şampiyon yapmış en çok para alan teknik direktör tabiki o olacak bunda yanlış olan ne Fatih terim 2019 da 18 milyon alıyordu hiç kimsenin sesi soluğu çıkmıyordu.
    Cevapla
  • Ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terimin 8 şampiyonluğu var. Karsılaştirdigin kişiye bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle