İtalyan basını Arnautovic'i, Beşiktaş'a yazdı

Corriere dello Sport, Beşiktaş'ın Çin Ligi ekiplerinden SH Port'un formasını giyen Marko Arnautovic ile ilgilendiğini yazdı.

İtalyan basını Arnautovic'i, Beşiktaş'a yazdı
İtalyan basını Arnautovic'i, Beşiktaş'a yazdı
GİRİŞ 18.06.2021 18:49 GÜNCELLEME 18.06.2021 18:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde Şampiyonlar Ligi için mutlaka yıldız bir golcü transferi yapmayı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi, daha öncesinde Diego Costa ve Edin Dzeko ile görüşüyordu. Costa konusunda pazarlıklar uzarken, devreye Portekiz ekibi Benfica girmişti. Diğer yandan da Dzeko'dan bir türlü olumlu sonuç alınamadı. Hâl böyle olunca Siyah-Beyazlılar, diğer alternatiflere yöneldi.

Bu gelişmelerin yaşandığı günlerde İtalya'nın önde gelen gazetelerinden biri olan Corriero dello Sport, forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Çin Ligi ekiplerinden SH Port'un formasını giyen Marko Arnautovic ile ilgilendiğini yazdı.

2.4 milyon Euro istedi

Daha önce Avrupa'da, Twente, İnter, Werder Bremen, Stoke City ve West Ham gibi takımların formasını giyen Avusturyalı santrforun, yeniden Avrupa'da görev yapmak istediği belirtildi.

Ayrıca Arnautovic'in, senelik olarak 2.4 milyon Euro talep ettiği ortaya çıktı. İlk etapta yıldız oyuncunun talep ettiği bu ücret Beşiktaş'a fazla gelse de pazarlıkların son ana kadar süreceği bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 4
  • corumlu19 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyada adam mı kalmamış başka alacak
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu Türkiyede döverler zibidinin tekidir
    Cevapla
  • aliiii 2 yıl önce Şikayet Et
    makedonya macinda irkcilik yapan bu degilmiydi
    Cevapla
  • akif 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla