İşte Beşiktaş'ın listesindeki 4 stoper!

Stoper bölgesine iki transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ta Medhi Benatia, Juan Jesus, Abdülkerim Bardakçı ve Arda Kızıldağ listedeki adaylar.

İşte Beşiktaş'ın listesindeki 4 stoper!
İşte Beşiktaş'ın listesindeki 4 stoper!
GİRİŞ 15.06.2021 12:08 GÜNCELLEME 15.06.2021 12:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta stoper takviyesi konusunda hummalı çalışmalar sürüyor. Siyah-beyazlılar bu mevkiye en az iki isim dahil etmek istiyor. Bu doğrultuda 4 oyuncu öne çıkıyor. Bunlar boşta olan Medhi Benatia, Romalı Juan Jesus, Konya'dan Abdülkerim Bardakçı ve Gençlerbirliği'nden Arda Kızıldağ...

Medhi Benatia

Benatia bonservisi olmaması nedeniyle listeye alınsa da oyuncunun yaşı (34) transferi soru işareti haline getiriyor. Yönetim, Roma'da istediği şansı alamayan Juan Jesus (30) ile de temaslarını sürdürüyor. Kulübü ile sözleşme yenilemeyen Jesus'a 1.5 milyon euro imza parası, 1 milyon euro da maaş teklif edildiği gelen haberler arasında.

Juan Jesus

Yerli isimler Abdülkerim Bardakçı ve Arda Kızıldağ konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor. Oyuncularla anlaşmaya varan siyah-beyazlıların 26 yaşındaki Abdülkerim için bu hafta Konyaspor'la görüşüp el sıkışması ön görülüyor.

Abdülkerim Bardakçı

Küme düşen Gençlerbirliği'nden ayrılmak isteyen Arda'ya ise 'bonservisini al gel' çağrısı yapıldığı belirtilirken, oyuncunun kulübüyle ipleri koparması bekleniyor. 22 yaşındaki Arda'yı geleceğe yatırım olarak da düşünen Beşiktaş, gelecekte oyuncudan kar etmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı kulüp, bu 4 adaydan 2'siyle kesin olarak anlaşacak.

Chidozie Awaziem

PEKİ YA AWAZIEM?

Beşiktaş'ın bir süredir yakından ilgilendiği Chidozie Awaziem'i imza aşamasına getirdiği belirtilirken, dün ise tam tersi bir iddia duyuldu. 24 yaşındaki oyuncunun kulübü Porto'nun Awaziem'i 5 milyon euro karşılığında geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Bovista'ya sattığı ileri sürüldü. Fakat bir yandan da Portekiz basını, Beşiktaş ısrarlarına devam ederek oyuncunun 4.4 milyon euro karşılığı siyah-beyazlılara geleceği ifade edildi.

Ryan Porteous

BİR DE PORTEOUS

İskoçların hedefi G.Saray ile Beşiktaş'ın birbirine kırdırarak fiyat artırmak... Daha önce Hibs'te forma giyen Ryan Porteous'u, Galatasaray'a yazan İskoç basını, 22 yaşındaki İskoç stoperi dün de Beşiktaş'a münasip gördü. "Hibs'in yıldızı için Galatasaray'dan sonra Beşiktaş da yarışa katıldı" denildi. (Sabah)

YORUMLAR 1
  • Fetti 2 yıl önce Şikayet Et
    Yersen
    Cevapla