Kenan Karaman, Beşiktaş'la anlaştı iddiası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Milli Takım kampında bulunan Kenan Karaman ile her konuda anlaştığı iddia edildi.

Kenan Karaman, Beşiktaş'la anlaştı iddiası!
Kenan Karaman, Beşiktaş'la anlaştı iddiası!
GİRİŞ 14.06.2021 16:21 GÜNCELLEME 14.06.2021 16:25
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ’ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlılar, Salih Uçan’ın ardından Kenan Karaman’ı da kadrosuna katmak için resmi temaslara başlamıştı. Kartal bu transferde de mutlu sona ulaştı.

A Spor'un haberine göre, Beşiktaş, Kenan Karaman ile 3 yıllığına anlaştı. Şu anda milli takım kampında bulunan tecrübeli futbolcunun EURO 2020 sonrası imzayı atması bekleniyor. 

Almanya'da performansı göz kamaştırdı

Almanya’da daha önce Hoffenheim ve Hannover 96’da oynayan Kenan Karaman, son 3 sezonda Fortuna Düsseldorf forması giydi. Geçen sezon Alman ekibi ile 29 maça çıkan 27 yaşındaki santrafor, 7 gol attı, 2 asist yaptı. Kenan Karaman A Milli takımda çıktığı 21 maçta ise fileleri 5 kez havalandırdı.

YORUMLAR 37
  • Batmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazen sırtı dönük olarak top tutma ve topu saklama konusunda bir tık artısı var. Onun dışında fuleli, sprinter , ekstrem ya da başka bir meziyeti yok.
    Cevapla
  • OSMAN AGA 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yetenekli değil hatta çok çok ağır.modern futbolda çok karşılığı olmayan bir futbolcu.bence bjk ligde ve Avrupa'da bununla bir yere varamaz.
    Cevapla
  • zambaktur 2 yıl önce Şikayet Et
    birisinin torpillisi yoksa futbolla alakasi yok
    Cevapla
  • aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    çöp bidonu gibi çok ağır iyi oynayamıyor.
    Cevapla
  • Kara 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir yedek olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle