Beşiktaş'tan Alex Teixeira ile sıkı pazarlık!

Beşiktaş Yönetimi, Alex Teixeira'ya senelik 2 milyon Euro ücret ve 1 milyon Euro imza parasıyla 2+1 yıllık sözleşme önerdi.

Beşiktaş'tan Alex Teixeira ile sıkı pazarlık!
Beşiktaş'tan Alex Teixeira ile sıkı pazarlık!
GİRİŞ 11.06.2021 18:11 GÜNCELLEME 11.06.2021 18:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Talisca etkisi beklediği Alex Teixeira ile sıkı bir pazarlığa girdi.

Shakhtar Donetsk'te Avrupa'yı sallayan Alex Teixeira, Ukrayna macerası sonrasında Çin'de Suning ve Jiangsu formalarını giymişti. Brezilyalı yıldızın sözleşmesi sona erdi. Beşiktaş ise şu anda bonservisi elinde olan 31 yaşındaki yıldız için devreye girmişti.

Oyuncunun temsilcisi ile görüşen Siyah-Beyazlılar, 2+1 yıllık sözleşme ile 2 milyon Euro'nun yanı sıra 1 milyon Euro imza parası önerdi. Ancak Teixeira, ilk etapta bu öneriye sıcak bakmadı.

Avrupa'ya dönmek istiyor

Brezilyalı yıldız, senelik 3 milyon Euro ve 1.5 milyon Euro imza parası istedi. Ancak Beşiktaş Yönetimi, geri adım atmadı. Şimdi ise Teixeira ile bir orta yol bulunmaya çalışılıyor. Bu yüzden önümüzdeki günlerde Teixeira'ya Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için ikna turları başlayacak.

Ayrıca Teixeira'nın yeniden Avrupa'da oynamak istemesi de Beşiktaş'ın elini güçlendiren sebeplerden bir tanesi olarak ön plana çıkıyor.

YORUMLAR 4
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    ta dört ay önce Fenerbahce yönetimine Email gönderip bu bosta olan oyuncuyu transfer etmelerini diledim ama cevap gelmedi. Simdi Besiktas alirsa büyük is cikarir, müthis sol acik oyuncusu.
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergene de 20 milyon TL vermemek için takla atıyorsunuz. Kafaları da çalışmıyor. Ulan yeni teknik adam olursa yine bu kadar paradan aşağı gelmez hadi geldi diyelim taraftar Sergen olmadan stadı dar etmez mi size?
    Cevapla
  • Ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    La bu adam geçen yıl Çin'de 18 milyon Euro'ya oynuyordu. Eğer bu fiyata ikna ederlerse müthiş futbolcu
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam avrupada oynamak istiyorsa ya shaktara döner ya da beşiktaşa gider . Başka hiç bir avrupa takimi bu adama.bu paraları vermez . Haa kötü bir oyuncu mu değil bizim lige fazla bile . Besiktasin şampiyonlar liginde oynayacak olması yaşının da artık ilerlemesinden dolayı olabilecek bir transfer . Zaten çinde çuvalla kazanmış.
    Cevapla