Beşiktaş, Dzeko ve Costa'nın peşinde!

Beşiktaş, bonservisi elinde olan Diego Costa ve Roma’dan ayrılmaya hazırlanan Edin Dzeko ile görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş, Dzeko ve Costa'nın peşinde!
Beşiktaş, Dzeko ve Costa'nın peşinde!
GİRİŞ 06.06.2021 18:21 GÜNCELLEME 06.06.2021 18:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hafta başında teknik direktör Sergen Yalçın ile tekrar görüşüp, resmi açıklamayı yapmaya hazırlanan Beşiktaş, transferde büyük oynuyor.

Özellikle forvet transferinde marka bir isimle anlaşmayı planlayan Siyah- Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’ne bomba gibi gitmeyi hedefliyor. Kartal, iki yıldız üzerinde yoğunlaşıyor: Edin Dzeko ve Diego Costa. Bonservisi elinde olan Diego Costa, ilk görüşmede 4 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro imza parası istemişti. Beşiktaş ise maaş olarak 2.5 milyon Euro’ya çıktı ve 1.5 milyon Euro imza parası vere bileceklerini iletti.

Edin Dzeko ise menajeri aracılığıyla Siyah-Beyazlılar’a önerildi. Roma’nın yeni hocası Mourinho’nun kadroda düşünmediği 35 yaşındaki Bosnalı santrforun mali şartları araştırılıyor.

İkisinden biri alınacak

1 yıl mukavelesi kalan Dzeko için Roma’nın bonserviste kolaylık sağlayacağı öğrenilirken, Beşiktaş Yönetimi Costa’ya önerilen rakamın benzerini masaya koyacak. Yine 2.5 milyon Euro garanti maaşı gözden çıkaran Kartal, bonservis durumuna göre imza parası veya ekstra bonuslarla ikna çabasına girecek. Yönetim, iki oyuncudan birini mutlaka kadroya katmak istiyor.

YORUMLAR 2
  • vehpi 2 yıl önce Şikayet Et
    zekoyu almayin abus dursun bin kat daha iyi.o paraya taliscayi kiralayin 1 sene
    Cevapla
  • 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Sampiyonlukta elde ettigimiz parayi bu tur gereksiz transferlere harcaniyorsa vah besiktasimin haline hayaline vizyonuna.
    Cevapla