Valentin Rosier'e, Spartak Moskova talip oldu!

Beşiktaş'ın çifte kupalı şampiyonluğunda önemli rol oynayan ve kiralık sözleşmesi sona eren Valentin Rosier'e, Spartak Moskova talip oldu.

 Valentin Rosier'e, Spartak Moskova talip oldu!
Valentin Rosier'e, Spartak Moskova talip oldu!
GİRİŞ 04.06.2021 20:42 GÜNCELLEME 04.06.2021 20:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın çifte kupalı şampiyonluğunda önemli rol oynayan Valentin Rosier, transferin gözdesi konumuna geldi. Siyah-beyazlılardaki kiralık sözleşmesi sona eren ancak yönetimin kadroda tutmak istediği yıldız futbolcuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bonservisi Portekiz ekibi Sporting'de bulunan Rosier için bir talip daha çıktığı belirtildi.

SPORTING'İN GELECEK PLANLARINDA YOK!

İtalya ve Fransa'dan talipleri bulunan Valentin Rosier, Sporting Teknik Direktörü Ruben Amorim'in gelecek sezon planlarında yer almıyor. Siyah-beyazlılar oyuncuyu bir sezon daha kiralamak ve sözleşmesine satın alma opsiyonu koydurmak istiyor.

S. MOSKOVA 5 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR!

A Bola'nın haberine göre, teknik direktörlük görevine Rui Vitoria'yı getiren ve bu sezon Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde mücadele edecek olan Spartak Moskova, Rosier'i gündemine aldı. Rus kulübünün, yıldız futbolcu için 5 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

RUI VITORIA'NIN KARARI BEKLENİYOR!

Söz konusu haberde Spartak Moskova yönetiminin Rosier için 5 milyon euro ödemeye hazır olduğu fakat yeni teknik direktör Rui Vitoria'nın kadro planlaması doğrultusunda kararını bekledikleri ifade edildi.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada görev yapan Rosier, bu maçlarda 1 gol attı ve 7 asist yaptı. Fransız yıldız, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşadı.

YORUMLAR 1
  • inconnu 2 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle kalmali
    Cevapla