Marsilya'dan Rosier için Sporting'e flaş teklif!

Beşiktaş'ta kiralık sözleşmesi sona eren ve Sporting Lizbon'a göre dönen Rosier'e Franszı ekibi Marsilya yüksek bir bonservis teklifi yaptı.

Marsilya'dan Rosier için Sporting'e flaş teklif!
Marsilya'dan Rosier için Sporting'e flaş teklif!
GİRİŞ 28.05.2021 19:48 GÜNCELLEME 28.05.2021 19:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Haziran ayı gelmesine rağmen geleceği belli olmayan Fransız sağ bek için flaş bir gelişme yaşandı. Rosier için kulübü Sporting'e yüksek bir bedelle transfer teklifi yapıldı.

Beşiktaş'ta geleceği merakla beklenen Valentin Rosier, gelecek sezon siyah-beyazlı takımda devam etmek istediğini Sporting yönetimine bildirmişti. Fakat son yaşanan gelişme bütün planları bozdu.

MARSİLYA RESMİ GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Rosier için son olarak Fransız kulüp Marsilya, Portekiz ekibi Sporting Lizbon'la resmi görüşmelere başladı ve ilk teklifini yaptı.

TAM 6 MİLYON EUROLUK TEKLİF
 
Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Marsilya, Valentin Rosier için Sporting'e tam 6 milyon euroluk teklif yaptı.

KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Record Gazetesi'nin haberine göre ise Portekiz kulübü gelecek sezon oyuncuyu kadrosunda düşünmediğini ilettiği Rosier'den "Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum, onlarla anlaşın" cevabını almıştı.

BEŞİKTAŞ'I ZORA SOKTU

Gelen son teklif sonrası Sporting Lizbon'un kadrosunda düşünmediği Rosier için nasıl bir karar alacağı merak konusu olurken bu gelişme Beşiktaş'ı zora soktu.

MARSİLYA PLANLARI BOZDU
 
Rosier'i gelecek sezon kadrosunda tutmak isteyen Beşiktaş düşük bonservis bedeliyle ya da tekrar kiralık olarak transferi bitirmek istiyordu fakat yaşanan son bu gelişme planları bozdu.

BEŞİKTAŞ SPORTİNG'İ İKNA ETMEK ZORUNDA
 

Rosier'i gelecek sezon kadrosunda tutmak isteyen Beşiktaş, Marsilya'nın teklifinden yüksek bir bonservis teklifi yapacak ya da Sporting Lizbon'u farklı bir teklifle ikna etmeyi deneyecek.

YORUMLAR 6
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ilgilenmesin bir anda 2-3 milyona düşer fiyatı.
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç de yüksek değil 6 milyon Euro. Beşiktaş bu adamı almalı böyle devam etsin iki yıl sonra en az 30 milyon eder. çok genç
    Cevapla
  • Sen 2 yıl önce Şikayet Et
    zamanında saçma transferlere verilen paralar artık takımları borç batağına soktuğundan yıldız adaylarını mı bile alamaz oldular
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan ve futbolcudan anlamıyorsun git biraz futbol izle hadi
    Cevapla
  • sanane 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yazmışsın 100 eder ama yüz yıl sonrs
    Cevapla
  • inconnu 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adami birakmayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle