Beşiktaş’tan sert açıklama! 'Edep çizgisine davet ediyoruz'

Beşiktaş Kulübü, bugün Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan 'Kaybedenler Kulübü' içerikli haberle ilgili çok sert açıklama yaptı.

Beşiktaş’tan sert açıklama! 'Edep çizgisine davet ediyoruz'
Beşiktaş’tan sert açıklama! 'Edep çizgisine davet ediyoruz'
GİRİŞ 28.05.2021 15:17 GÜNCELLEME 28.05.2021 15:17
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Hürriyet Gazetesi'nde çıkan 'Kaybedenler Kulübü' içerikli yazıyı kınarken tertemiz şampiyonluğa leke sürülmek istendiğini vurguladı.

Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Hürriyet Gazetesi’nin bugün yayımlanan nüshasında, asılsız ve ahlaksız iddialardan oluşan birer yazı kaleme alan “Kaybedenler Kulübü” kalemşorlarını şiddetle kınıyoruz.

2020-21 sezonunda taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdir ettiği bir performans sergileyen Futbol A Takımımızın büyük bir azim ve emekle kazandığı tertemiz şampiyonluğa leke süremeyecek, tartışmaya dahi açamayacaksınız.

Ne yapmaya çalıştığınızın, neyi amaçladığınızın farkındayız.

Taraftarlık duygusu, gazetecilik ilke ve etik değerlerinin önüne geçmiş, hiçbir dayanağı olmayan mesnetsiz iddiaları mal bulmuş mağribi misali köşelerine taşıyan “Kaybedenler Kulübü”nün kime hizmet ettikleri malum kalemşorlarını edep çizgisine davet ediyoruz.

Beşiktaş JK

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan o haber

YORUMLAR 36
  • arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    bjk ye uefadan men cezası geliyor. ayrıca şampiyonluk kupasıda elinden alınacak.öyle hile ile beleşten şampiyonluğu yedirmezler.
    Cevapla
  • ANLAYANA 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben sadece ligin en kötüsü ve en kötü futbolunu oynayan gelene gecene yenilen hatay sporu şanpiyonu belirlediği için tebrik ederim.
    Cevapla
  • Konusun 2 yıl önce Şikayet Et
    E çıkıp konuşun kardeşim ozaman aboubakar ne konusmus okadar billongla Alanya maçı var bide bencede yok şike ama aklanin
    Cevapla
  • IQ meselesi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu şampiyonluğa çamur atanlar acaba Avusturalya 'da falan mı yaşıyorlar, bu kadar mı kendi ülkelerine körler! Ülkenin futbolla ilgilenen %70-75'i ya GS'li ya FB'li. Sosyal medya anketlerinden bir analiz yapılırsa ülkenin 3/4'ünün bu takımları tuttuğu anlaşılır. Dolayısıyla ister medya de ister TFF vs. vs. heryerde bu takımların ağırlığı var. Şu gerçeği öğrenin artık: Bu ülkede GS ve FB dışından hiçbir takım saha dışı katkılarla şampiyon olamaz, bunu ne yayıncı kuruluş ister, ne medya, ne de TFF. Başakşehir şampiyon oldu, hepsinin gelirleri düştü. O nedenle bu ligde öncelikle 4 büyükler dışından bir takım ve sırasıyla TS ve BJK şampiyon olduysa FB ve GS'den daha haklı bir şampiyonluktur
    Cevapla
  • pardon!!! 2 yıl önce Şikayet Et
    .... IQ 100 altı okumasın yazmalıydım pardon, seni de düşünmeliydim...
    Cevapla
  • En boş yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumu okuyunca katılmamak elde değil başlığına aynen IQ meselesi. yazdığını tekrar okursan sende anlarsın belki IQ önemli
    Cevapla
  • N...D 2 yıl önce Şikayet Et
    Karagümrük Beşiktaş galibiyetin den sonra rahat bir takımın şampiyon olmuş gibi abartılı sevinci neden olabilir acaba.....
    Cevapla
  • ANLAYANA 2 yıl önce Şikayet Et
    haklısın kazandıkları için üzülmelilerdi.
    Cevapla
  • Oguzhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dogru onlarda suclu 7 tane yemediler oglum sen kafami buluyorsunuz türk milletiyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle