Atiba, Beşiktaş’a önerdiği sağ beki açıkladı!

Kanada basınına açıklamalarda bulunan Atiba Hutchinson, Toronto'da oynayan 26 yaşındaki sağ bek Richmond Laryea'yı Beşiktaş'a önerdiğini söyledi.

Atiba, Beşiktaş’a önerdiği sağ beki açıkladı!
Atiba, Beşiktaş’a önerdiği sağ beki açıkladı!
GİRİŞ 26.05.2021 20:15 GÜNCELLEME 26.05.2021 20:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şampiyon Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Atiba Hutchinson, Kanada basınına açıklamalarda bulundu.

İşte Atiba'nın açıklamaları:

"Birçok insan telefonda sonuçları takip ediyordu. Devre arasında Galatasaray gerideydi ve 2-1 öne geçtiklerini duyduktan sonra öne geçmemiz gerekiyordu. Bazen o bilgiyi almak iyi olmayabilir ama bizim o mesaja ihtiyacımız vardı ve sonra penaltı ile golü attık, maçı aldık."

"Bir şehirde 2 kupa birden aldık, İzmir'de 2 kupa kazandık. Otelde kutlamalar yaptık. Çok çılgın şeyler değildi ama birlikte zaman geçirdik, uzun sezon sonrasında kutlamaya ihtiyacımız vardı. Havuzbaşında kutlamalar yaptık ve sonra kupa finaline hazırlandık. Beşiktaş bir süredir iki kupa birden kazanmamıştı ve bunu yapmak istiyorduk, odaklandık, bir başka harika gece geçirdik ve kupayı da kazandık. Harikaydı."

"İyi bir sezon geçirdim. Yavaş başladı hepimiz için. Birbirimize alışmamız gerekiyordu. Herkes işin içine girdi, nasıl oynayacağımızı çözdük. Ben en tecrübelilerden biriyim, 8 sezon geçirdim ve nasıl oynanması gerektiğini biliyordum. Goller attım, asistler yapmaya başladım. Oyunumuz çok etkili oldu, birbirimize yardım ettik, birbirimizi ittik ki bu çok önemli, böylece iyi bir sezon geçirdik ve bu yüzden çok mutluyum.

"Toronto'da oynayan 26 yaşındaki sağ bek Richmond Laryea'nın potansiyeli var. Kulübümle birkaç kez görüştüğümde ondan bahsettim, onu transfer etmelerini söyledim. Avrupa'da başka takımlarda da oynayabilir."

Richmond Laryea

"Son hafta birçok insan telefonda sonuçları takip ediyordu. Devre arasında Galatasaray gerideydi ve 2-1 öne geçtiklerini duyduktan sonra öne geçmemiz gerekiyordu. Bazen o bilgiyi almak iyi olmayabilir ama bizim o mesaja ihtiyacımız vardı."

"Larin için çok mutluyum. Şansını elde ettiğinde, gerçekten iyi değerlendirdi. Çok gol atabilecek bir oyuncu olduğunu biliyordum. Bildiği bir pozisyonda oynamadı ama her maçta oynaması ona yardım etti. Sadece goller atmadı, fark edilmeyen çok faydası oldu." (NTV Spor)

YORUMLAR 8
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan penaltı.
    Cevapla
  • Ahmetjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar tutturmuşlar Hatay da Hatay diye biz Hatayla maç yapmadan önce kimin aklına böyle bir senaryo gelirdi. Zaten puan farkı çoktu. Eğer karagümgükle berabere bile kalmış olsak kimse Hatay'dan bahsetmezdi.
    Cevapla
  • Hepsi 2 yıl önce Şikayet Et
    Net penaltı denizlidekiler. Hatayın size yardım ettiğini unutma lig sonuncusu denizli 7 yese şike dersiniz ligin 6.cısı 7 yiyor hiçbişey yok diyorsunuz size sadece brovo demek kalıyor kardeş!!
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    denizlideki 3 penaltıdanmı bahsediyorsun
    Cevapla
  • köfteci irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    nerden baktığına bağlı!
    Cevapla
  • Velhasıl-ı Kelam 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman abi. Larini de önerdin ama izlerken keyif vermiyo. Açıkçası sen de seyir keyfi vermiyorsun Atiba. Orta sahaya iki yönlü daha dinamik oyuncu almak gerek. Oyunu yavaşlatacak adam değil.
    Cevapla
  • Ahmetjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş git city i liverpool u falan tut.
    Cevapla
  • İsadem 2 yıl önce Şikayet Et
    Olimpiyakoslusun herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle