Fenerbahçe, Aboubakar'a teklif yaptı!

Beşiktaş ile 30 maça çıkamadığı için kontratındaki madde gereği serbest kalan Vincent Aboubakar'a Fenerbahçe teklif yaptı.

Fenerbahçe, Aboubakar'a teklif yaptı!
Fenerbahçe, Aboubakar'a teklif yaptı!
GİRİŞ 18.05.2021 20:19 GÜNCELLEME 18.05.2021 20:19
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile 30 maça çıkamadığı için serbest kalan Vincent Aboubakar'a Siyah-Beyazlılar dışında Fenerbahçe de teklif yaptı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ancak ligin son haftalarında sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Vincent Aboubakar konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. 

ABOUBAKAR TOPU YÖNETİME ATMIŞTI

Kamerunlu oyuncu, dün TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Milli takımda sakatlandım. oyundan çıktım. İstanbul'a döndüm, MR çekildim. 6 milimetre açık olduğu görüldü. Ben o sürece kadar kontratımda 30 maç maddesi olduğunu bilmiyordum, ondan sonra öğrendim. Ben kesinlikle burada kalmak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum ama kulübün menajerimle konuşması lazım" demişti.

Sözleşmesinde "30 resmi maçta oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzar" bulunan Aboubakar, 29 karşılaşmada forma giydiği için serbest oyuncu statüsü kazandı. Siyah Beyazlılar'dan geçen sezon 1.5 milyon Euro kazanan Aboubakar'a Beşiktaş, Fenerbahçe ve Arap yarım adasından teklifler bulunduğu öğrenildi. Aboubakar'ın menajeri yıllık 3.5 milyon talep ederken Fenerbahçe 2,5 milyon, Beşiktaş ise 2 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Beşiktaş'ta bu sezon 26 lig maçına çıkan Vincent Aboubakar, 15 gol atarken 5 de asist yapmıştı. Kamerunlu oyuncu, Siyah Beyazlılar'la çıktığı 3 kupa maçında da 1 gol kaydetmişti.

YORUMLAR 56
  • Fenerli kız 2 yıl önce Şikayet Et
    Sinirden ağlıycam abubakar ne av başka futbolcumu yok yeminle kafayı yemişsiniz
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam müzmin sakattttttt. Fb alırsa turşusu nu bile kuramazzzzz.
    Cevapla
  • Muhterem BJK LI 2 yıl önce Şikayet Et
    Insallah apo gider fenerde küme düşer bizi isteyeni biz isteriz istemeyeni hayatta istemeyiz güle güle apos kalirsan ne ala
    Cevapla
  • Dogan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısa ve ne Konuşucam Git
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    bence asıl Sergen Yalçın'ı transfer etmek lazım , Beşiktaş'ın eksi bütçesi ve kısıtlı kadrosuyla Beşiktaş'a çifte kupa kazandırdı , eğer Fenerbahçe'nin kadrosunu kendisinde olsa Avrupa'da final bile oynatabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle