Beşiktaşlı futbolcular dev primi kaptı!

Beşiktaş, Göztepe'yi yenerek şampiyonluğunu ilan etti, futbolcular ve teknik ekip de toplamda 2 milyon Dolar'lık (17 milyon TL) primi kaptı.

Beşiktaşlı futbolcular dev primi kaptı!
Beşiktaşlı futbolcular dev primi kaptı!
GİRİŞ 16.05.2021 10:11 GÜNCELLEME 16.05.2021 10:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Göztepe karşılaşması öncesi Beşiktaş Yönetimi, Başkan Ahmet Nur Çebi önderliğinde takımı şampiyonluk maçına motive etmek için harekete geçmişti. Zorlu karşılaşma öncesi hem teknik ekip hem de oyunculara moral veren Başkan Çebi ile kurmayları, bu doğrultuda prim sözü vermişlerdi. Bu maçın kazanılması ve sonunda şampiyonluğun gelmesi halinde Siyah-Beyazlılar'a toplamda 2 milyon Dolar (17 milyon TL) para dağıtılacağı öğrenilmişti.. Ve Siyah-Beyazlılar dün Göztepe'yi deplasmanda 2-1 devirip zaferini ilan etti. 

Kişi başı 500 bin TL

Futbolcular ve teknik ekip de bu başarının karşılığı olarak primi kaptı. Oyuncular, Süper Lig şampiyonluğu sonrasında kişi başı 500 bin TL prim alacak. Ancak yönetimin, bu tarihi başarı sonrasında vaat ettikleri bu rakamı daha da artırmaları bekleniyor.

YORUMLAR 5
  • emir 2 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon çok mu onlar için :)
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar ne kaptı...
    Cevapla
  • Lokman hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz de ev almak için 20 yıl kredi ödüyoruz sonra fener şampiyon olamadı diye üzülüyoruz şampiyon olsa ne geçecek elimize
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    topçu olaydın sende bi yerinden tutanmı oldu
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    500 bin ne ki ? Passat olmuş o kadar.
    Cevapla