Ali Gültiken: Son hafta 81 puanı herkes kabul ederdi

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Ali Gültiken, Siyah-Beyazlıların, Karagümrük mağlubiyetini ve şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Ali Gültiken: Son hafta 81 puanı herkes kabul ederdi
Ali Gültiken: Son hafta 81 puanı herkes kabul ederdi
GİRİŞ 12.05.2021 11:59 GÜNCELLEME 12.05.2021 17:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig’in 41. haftasında Vodafone Park’ta Karagümrük’e 2-1 mağlup oldu. TRT Spor yorumcusu Ali Gültiken, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İşte Gültiken’in yaptığı açıklamalar:

-Sergen hocanın taktiği ya da sistemi değiştirecek oyuncuları kalmadı-

“2 haftadır kimsenin ummadığı, tahmin etmekte zorlandığı bir durum ortaya çıktı. Beşiktaş'ın kayıpları doğrultusunda bir lig dengesi oluştu. Kaybedilen 6 puan, yenen goller var Beşiktaş'ta. Kaybedilen puanlar dışında kaybedilen oyuncular var, alternatifsizlik yordu. Sergen hocanın taktiği ya da sistemi değiştirecek oyuncuları kalmadı.”

-Sergen hoca ve yönetim kabul ederdi, buna hayır diyecek kimse yoktur-

“Maçlar bitti, 4 gün sonra son maçlar oynanacak ve şampiyonu göreceğiz. Zorluklar, sıkıntılar, oyuncu eksikleri, bir sürü şey sıralanabilir. Sezon başında Sergen hocaya, yönetime, 'Ligin son maçına 81 puanla çıkıyorsun, +2 averajın var, 1 maç oynayacaksın ve şampiyon olacaksın' deseler Sergen hoca ve yönetim kabul ederdi. Buna hayır diyecek kimse yoktur teknik heyette ve yönetimde.”

-Hala en şanslı aday Beşiktaş-

“Kaybedilen puanlarla buraya gelmek başka ama bugünün gerçeğini teknik heyetin, oyuncuların ve yönetimin bu tespitle değerlendirmesi önemli. Tabii ki kızacaklar ama yarından itibaren yeni bir gün başlayacak, hala en şanslı aday Beşiktaş. Buradan bakarlarsa 4 gün ve hedefte bir şampiyonluk görünüyor.”

-Baskıyla birlikte Beşiktaş ceza alanı içinde kalmaya başladı-

“Son bölümde Vida'nın, Welinton'un, N'Sakala'nın öne çıktığı bölümler var. 10 kişi kalınca rakip orada kümeleştiler. Baskıyla birlikte Beşiktaş ceza alanı içinde kalmaya başladı. Bu da cesaretlendirdi ve bir kontrayla iş buraya geldi.”

-Heyecan herkes için geçerli ama…-

“Son haftada Beşiktaş 1 gol atsa, 4 gol atması gereken bir Galatasaray var. Heyecan herkes için geçerli ama hala tahtada Beşiktaş avantajlı.”

YORUMLAR 16
  • Ser 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK yönetimi görmemişler gibi sallayıp duruyordu yok alkışlayacaklar yok kupayı Arenaya getirin vs kim ne derse desin bu yönetim BJK tarihinin en kötüsü biraz Sergenle birazda şansla buraya kadar gelindi
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Denizlispor a teşvik pirim verdi niye kimse bahsetmiyor Galatasaray Fetö takımıdır baş mimarıda Fatih terimdi bu kadar basit
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten ama Emre Belezoğlu 14 yaşındaki bir çocuğu Merter’de jipiyle ezdiğinde onu hapisten kurtaran fetö deyilmiydi 17/. 25 Aralık olaylarında divan oteli fetönün karargahı deyilmiydi divan oteli Ali koçun deyilmi gezi olayları sırasında olay çıkaranlara Mexico’dan 640 pizza siparışı veren kimdi dahası gezi olaylarında çarşı gurubu denen anarşis gurubun işineydi orda
    Cevapla
  • doğrucu davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Medyadaki algıya bak... Malatya 4 yememeliymiş. Haftalardır Beşiktaş'ın rakiplerinin nasıl bilendiğini gördük. Malatya eğer teşvik primi almazsa o maçtan en az 1 puan alır normal şartlarda.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz 8-0 biten GS Ankaragücü maçını unutmadık GS nin en iyi yaptığı şey herkesin malumu seneye umarım Karagümrük düşmeye oynarda son maçlarda bjk sayesinde küme düşer sanki şampiyonluk maçı oynuyor gibiydi son dakikalarda bile kasti fauller hırs
    Cevapla
  • Turan Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş hatay'a 7 atınca şike olmuyor mu? Sonrasında da 2 maç 0 puan...
    Cevapla
  • Aydın öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    O yıl bjk ta 6mistı Ankaragücüne onlarda şike yaptı o zaman
    Cevapla
  • Ben de 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep böyle zoru görünce ağlamaya başlıyorsunuz. Geçen sene daha sezon başlamadan bu ne biçim fikstür diye başlamıştınız. Şimdi şampiyonluğa oynuyorsunuz Karagümrük'ü yenemiyorsunuz. Sonra yok Ankaragücü yok 8-0 yok unutmadık diyorsunuz. Fener ağlama derken Fenerbahçe'ye haksızlık ediyoruz gibime geliyor. İnşallah bu hafta sonundan da aynı şekilde unutamayacağınız bir sonuç çıkar.
    Cevapla
  • Destur 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hafta sari kırmızı takımların haftasi olacak ee tabi Galatasaray da sari kirmizi.. simdi fener kayseri bjk Göztepe Galatasaray Malatya.. anlayacaginuz butun sari kırmızılı takimlar Galatasaray a calisir demedi demeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle