Sergen Yalçın: O bir komedi, Trajedi!

Galatasaray deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: O bir komedi, Trajedi!
Sergen Yalçın: O bir komedi, Trajedi!
GİRİŞ 08.05.2021 23:18 GÜNCELLEME 08.05.2021 23:54
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 40. haftasında Galatasaray deplasmanında 3-1 mağlup olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Soru almayan Sergen Yalçın, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Önemli bir derbiydi sezonun final bölümünde. İyi sonuçla dönmek isterdik ama mümkün olmadı. Oyun anlamında ortaya çok bir şey koyduğumuzu söylemek mümkün değil. Savunma arkasına yediğimiz bir top ve yapılan basit hatalarla mağlup olduk. Ama bu maça da çok fazla takılıp kalamayız. Alacağımız dersleri alıp salı günü oynayacağımız Karagümrük maçına hazırlanmalıyız. Kritik maçlarımız var sezonun bitişi için. Üzgünüz, inşallah bu maçı, kalan maçlarda telafi edebiliriz." şeklinde konuştu.

"O bir komedi Trajedi"

Galatasaray'ın golü öncesi yan hakemin kararına itiraz ettiğinin hatırlatılması üzerine de Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "O bir komedi. Trajedi. Kenardaki hakemin oradaki topun çıkıp çıkmadığını görme ihtimali yok.25 metreden bayrak kaldırıyor. Kendisine dedik ki "bunu görme ihtimalin yok". O "böyle gördüm" diyor: Süpermen herhalde. Cüneyt Hoca'nın ve yardımcı hakemini tebrik ediyorum. Güzel maç yönetti. Tebrikler. Değerli bir arkadaş. Hakeme bağlamak doğru değil ama ortada konuşulması gereken konular var. Sezon bittiğinde her şeyi konuşacağız. Şu anda zamanı değil." ifadelerini kullandı.  

YORUMLAR 33
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Hoca haklı. Top çıkmamıştı, içerden çevirmişti.
    Cevapla
  • Ahmet Galatalı 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam doğru haklı da sanki gol verilmedi, topu çevirdiği yer bile kalenin uzağı, yani bu pozisyona adam ağlar mı?
    Cevapla
  • Bora 3307 2 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten baydı ya bukadar ağlayan hoca görmedik
    Cevapla
  • gonzi 2 yıl önce Şikayet Et
    ağlama duvarı İsrail'de yürü
    Cevapla
  • utanma 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bu kadar kollanıp bu kadar ağlanmak nedir ya
    Cevapla
  • Greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen efendi bugün takım sahada yoktu hakeme bahane bulmak komik kaçıyor. Şu bir gerçek ki Beşiktaş N'Kodu, Abubakar, Cenk yok iken gol yollarında çok silik. Kaleye iyi bir oyuncu şart, Ersin ile bu iş yürümez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle