Beşiktaş ve Galatasaray'ın Mohamed Magdy yarışı

Mısır'da El Ahly forması giyen Magdy'nin menajeri Abdelrahman İsmail, Beşiktaş ve G.Saray'ın oyuncuyu transfer etmek adına rekabet içinde olduklarını belirtti.

 Beşiktaş ve Galatasaray'ın Mohamed Magdy yarışı
Beşiktaş ve Galatasaray'ın Mohamed Magdy yarışı
GİRİŞ 24.04.2021 18:16 GÜNCELLEME 24.04.2021 18:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de sürdürdükleri zirve mücadelesinin yanı sıra yeni sezon transfer çalışmalarını da yürüten Beşiktaş ve Galatasaray 'ın Mısırlı 10 numara Mohamed Magdy için karşı karşıya oldukları belirtildi.

 Afsha lakaplı oyuncunun menajeri Abdelrahman İsmail, Beşiktaş ve Galatasaray'ın oyuncunun transferi adına rekabet halinde olduklarını belirtti. 

Mısır'da bir radyoya açıklamalarda bulunan Mohamed Magdy'nin menajeri, "Beşiktaş, Galatasaray ve Celtic; Afsha Mohamed Magdy'nin transferi adına yarış halindeler. Afsha'nın El Ahly ile olan sözleşmesi 2024'te sona eriyor ve kulüpten hiç kimse henüz sözleşmenin uzatılması adına bizimle görüşmedi" ifadelerini kullandı. 

Abdelrahman İsmail, oyuncusunun sözleşme uzatma teklifine sıcak baktığını fakat yurt dışından talipleri olduğunu aktarırken Afsha, bu sezon El Ahly formasıyla Mısır Premier Ligi'nde çıktığı 11 maçta 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Mısır Milli Takımı'nın da formasını giyen 25 yaşındaki 10 numara, bu sezon kulübüyle toplamda ise çıktığı 22 karşılaşmada 3 gol, 7 asistlik katkı sağladı. 

Galatasaray, devre arasında bir başka Mısırlı isim Mostafa Mohamed'i Zamalek'ten kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

YORUMLAR 4
  • ebubekir 2 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara katılıyorum. galatasaray teklif yaptıysa fener 12 milyon euro verir alır. :)
    Cevapla
  • ts61 2 yıl önce Şikayet Et
    Menejer ayak oyunları gelmeyin buna
    Cevapla
  • VATAN SEVER 2 yıl önce Şikayet Et
    menajer oyunu.istatikler düz Bir futbolcu.Bjk nin gezal var yani ihtiyaç yok.Başka kapıya
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    o zaman fener alır
    Cevapla