Beşiktaş'a kötü haber! Atiba Hutchinson...

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson, Kayserispor maçının kadrosundan çıkartıldı. Atiba'nın sol bacak soleus kasında ödem tespit edildiği açıklandı.

Beşiktaş'a kötü haber! Atiba Hutchinson...
Beşiktaş'a kötü haber! Atiba Hutchinson...
GİRİŞ 24.04.2021 14:13 GÜNCELLEME 24.04.2021 15:05
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sakatlıklarla başı dertte olan Beşiktaş'a bir kötü haber de Atiba'dan geldi. Siyah-beyazlılar, tecrübeli oyuncunun sol bacak soleus kasında ödeme rastlandığını duyurdu.

Beşiktaş'ta daha önce sakatlıkları bulunan Ajdin Hasic, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Vincent Aboubakar, Cyle Larin ve cezalı olan Welinton'un Kayserispor'a karşı forma giyemeyeceği açıklanmıştı.

Atiba Hutchinson'ın da eksikler listesine eklenmesiyle Beşiktaş, Kayserispor deplasmanına 7 futbolcusundan yoksun gidecek.

Beşiktaş'tan açıklama geldi!

Beşiktaş'ın resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın yoğun maç trafiği nedeniyle sol kalf adale grubunda hissettiği hassasiyet son iki gün içinde yoğunlaşan futbolcumuz Atiba Hutchinson’ın dün gece Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sol bacak soleus kasında ödeme rastlanmıştır. Sağlık ekibimiz tarafından yapılan değerlendirme neticesinde, Hes Kablo Kayserispor maçında oynaması halinde kas yaralanması yaşama riskinin yüksek bulunduğu Atiba Hutchinson’ın maç kadrosundan çıkarılmasına karar verilmiştir. Atiba Hutchinson’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilmektedir" denildi.

YORUMLAR 20
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    O değilde Antalyaspor'lu Podolski şu an kırmızı kart görüp maçtan atılmak için her şeyi yapıyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ın forveti yok berabere biter
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    4-6-0 oynadık koçum...forvetsiz sistem bu. böyle maç kazanmaya devam edersek çuf çuf çuf
    Cevapla
  • 4-6-0 3 yıl önce Şikayet Et
    takımlar Beşiktaş'ın oyununu çözmüş ve önlem almaya başlamıştı. bugün ise bunu yapamazsın. çünkü kimse ne oynayacağını bilmiyor. eğer 4-6-0 düzeninde oynayıp maç kazanmaya alışırsa Beşiktaş ligin sonu çabuk gelir...
    Cevapla
  • Beinfutbol 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu sakatlıklarla şampiyon olursa helal olsun denir anca. Statsız şampiyon ol sonra bu kadar sakatla şampiyon ol. büyük iş başarmış olur, net...
    Cevapla
  • Gaydumgitti 3 yıl önce Şikayet Et
    Şerefli beşincilik geliyor karakuşlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle