Güntekin Onay'dan Nkoudou'ya sert tepki: Laubalilik!

beIN Sports'un tecrübeli spikerlerinden Güntekin Onay, Kevin Nkoudou'nun ilk dakikalarda kazanılan penaltıdaki tavırları nedeniyle tepki gösterdi.

Güntekin Onay'dan Nkoudou'ya sert tepki: Laubalilik!
Güntekin Onay'dan Nkoudou'ya sert tepki: Laubalilik!
GİRİŞ 16.04.2021 22:48 GÜNCELLEME 16.04.2021 22:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de haftanın maçında Beşiktaş Ankaragücü'yle 2-2 berabere kaldı ve çok önemli 2 puan kaybetti. Maça hızlı başlayan Kartal, ilk dakikada Oğuzhan Özyakup'un ceza alanı içinde yerde kalmasıyla penaltı kazanmıştı. Normal şartlarda Larin'in atması beklenen penaltıda Nkoudou meşin yuvarlağı alarak beyaz noktaya yöneldi. Larin'in şaşkın bakışlarına gülerek karşılık veren Nkoudo, çok vasat bir penaltı vuruşu yaptı ve Korcan'ın da köşeyi doğru tahmin etmesiyle Kartal golden oldu.

Maç sonu Süper Lig'in yayıncı kuruluşunda pozisyonu değerlendiren Güntekin Onay ise yaptığı yorumlarda şu ifadeleri kullandı:

Bu bana laubalilik gibi geliyor. Bırakın normal maçı, halı sahada bile bu şekilde penaltı atsanız, arkadaşlarınız size tepki gösterir. Maçın sonu olur, skor 3-0 olur o zaman tamam. Böyle bir penaltıyı ilk defa görüyorum. Özel maç falan değil ki bu...

YORUMLAR 21
  • Kuzu 3 yıl önce Şikayet Et
    Nkoudou ve Töre postalansın. Bunlardan fayda gelmez.
    Cevapla
  • Hasadam 3 yıl önce Şikayet Et
    Beinsports Tr tarafsız yayıncı kuruluş değil,tetikçi yayıncı kuruluş olmuş.Beinsportsun desteklediği takım GS idi.Daha sonra TS idi.Bakti onlar da iş yok BJK ye dümen kırdı.Bildigin Gs lobisinin emrinde.
    Cevapla
  • Riyakâr G 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle adamlar en ballı yerde maaş alıyor.Ademiye laf atıyordu.Ki ademi suçsuz olduğu halde.Marafona,Babacar ve Kulusice tek kelime konuşamıyor.
    Cevapla
  • Karakartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Güntekin Fatih Terimden ümidi kestin mi?Beşiktaşı savunmaya başlamış.
    Cevapla
  • Galip 3 yıl önce Şikayet Et
    Ademinin hiç bir suçu yokken iftira attın.Marafona ve Kulusic hakkında konuşsana.BJK yi falan sevdiğini de zannetmiyorum.Cok sevdiğin FT yarıştan düşünce güya Beşiktaşı savunuyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle