Aboubakar fedakarlığa hazır! Maça yetişebilecek mi?

Beşiktaş'ta sakat olan Aboubakar'ın Ankaragücü maçı kadrosunda olup olmayacağı yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

Aboubakar fedakarlığa hazır! Maça yetişebilecek mi?
Aboubakar fedakarlığa hazır! Maça yetişebilecek mi?
GİRİŞ 14.04.2021 13:00 GÜNCELLEME 14.04.2021 13:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sakatlığı süren Vincent Aboubakar'ın MKE Ankaragücü maçında oynama ihtimali düşük. Tedavisi devam eden Kamerunlu oyuncu bugün yapılan antrenmana da katılmadı.

29 yaşındaki oyuncunun durumu yarın yapılacak son çalışma öncesi netlik kazanacak.

Milli takım kampında sakatlanan Aboubakar, Beşiktaş'ın Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında forma giyemedi.

Cuma günü Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşması saat 19.00'da başlayacak.

FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIR

Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa, Alanyaspor ve Erzurumspor maçlarını kaçıran Vincent Aboubakar, cuma günü oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında fedakârlık yaparak sahada olmak istediğini belirtti.

ÇEBİ: ACELE ETMEMEK GEREK

Konuyla ilgili dün konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Hocamızla (doktor) az evvel konuştuk. Gün gün bakıyoruz olaylara. Bugün, dünden daha iyi, yarın daha da iyi olacak. İnşallah maça hazır hale gelir. Bir kayıp bile ligin kaderi etkileyebilir. Acele etmemek gerek, sabırlı olmakta fayda var. Doktorumuz, gün gün baktığını söyledi. Günü olmadan oynatmak mümkün değil. Günden güne daha iyi duruma geliyor. Umarım maça kadar hazır hale gelecektir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bir düşen bir ay gelmiyor nasıl iş anlamadım....
    Cevapla