Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson kararı!

Beşiktaş yönetimi, 38 yaşında performansıyla göz kamaştıran Atiba Hutchinson’ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istiyor.

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson kararı!
Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson kararı!
GİRİŞ 09.04.2021 11:40 GÜNCELLEME 09.04.2021 20:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın 38 yaşındaki emektar kaptanı Atiba Hutchinson, performansıyla genç futbolculara adeta taş çıkartıyor.

İlerleyen yaşına rağmen sahadaki enerjisiyle izleyenlerin büyük takdirini kazanan yıldız futbolcu, Alanyaspor maçında verdiği 3 gol pasıyla toplam asist sayısını 7'ye çıkardı ve kariyerinde en fazla asist yaptığı sezona ulaştı. Aynı zamanda bu sezon 4 de golü bulunan ve toplam 11 gole katkı veren Atiba, geçtiğimiz sezon da 6 gol, 5 asist yaparak 11 gole katkı sağlamış ve kariyer zirvesine çıkmıştı.

KARARINI YAZIN AİLESİYLE BİRLİKTE VERECEK

Taraftarın gönlünde taht kuran Kanadalı oyuncunun harika performansı yönetimi de harekete geçirdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli orta saha ile gelecek sezon da devam etmek isteyen siyah-beyazlı kurmaylar, "Eğer oynamaya devam etmek istersen sana kapımız açık. 1 yıllık sözleşmeyi istediğin zaman imzalarız" mesajı gönderdi.

Net kararını yazın ailesiyle birlikte verecek olan Atiba'nın bir sezon daha oynama fikrine sıcak baktığı ve yönetime teşekkür ettiği öğrenildi. Başarılı oyuncunun ligi şampiyonlukla tamamlamaları halinde son kez Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşamak istediği biliniyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • Serkan BJK 3 yıl önce Şikayet Et
    Dolar gibi yükseliyor:)
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    37-38 yaşında 3 golün pasını verdi.(fifa bile ahtapot diyo adama!) Rabbim -el Hadi- isminin yüzü suyu hürmetine, Atiba ve ailesine hidayet verir inşaAllah.
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    ne bir yılı ne sözleşmesi bırakın adamı istediği kadar oynasın oynamazsa alın altyapıya gençleri yetiştirsin
    Cevapla
  • vurucu 3 yıl önce Şikayet Et
    ATiba at gibi koşuyor adam helal olsun 20 yaşında kiler utansın 20 yaşında göbekli futbolcu var utansın bir depar atınca pancar gibi kızaranlar utansın 40 yaşına gelmiş adam ın nasıl oynadığına bakıp utansınlar utanacak yüzleri varsa
    Cevapla