38'lik Atiba forvetleri yakaladı!

Beşiktaş'ın galibiyet golünü kaydeden 38 yaşındaki Atiba, gol sayısını 4'e yükseltti ve Süper Lig'de boy gösteren yıldız forvetlere gözdağı verdi.

38'lik Atiba forvetleri yakaladı!
38'lik Atiba forvetleri yakaladı!
GİRİŞ 02.03.2021 22:50 GÜNCELLEME 02.03.2021 23:40
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti ve üst üste 4. galibiyetini aldı. Siyah Beyazlı ekibe altın değerindeki 3 puanı getiren gol Atiba Hutchinson'dan geldi. Beşiktaş, şampiyonluk yarışında fire vermeden yoluna devam ederken Atiba, sahada basmadık yer bırakmadı.

Beşiktaş’ta 8. yılını geçiren 38 yaşındaki futbolcu, sergilediği performansla futbolseverlerden yine alkış topladı. Bu sezonki gol sayısını 4'e çıkaran Atiba, Süper Lig'de boy gösteren yıldız forvetlere de gözdağı verdi.

Fener'in golcülerini yakaladı

Beşiktaş'ta yıllık 750.000 euroya oynayan Atiba, 5 gollü Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun ensesinde yer alırken Fenerbahçe'nin forvetleri Mbwana Samatta ve Papiss Cisse'yi yakaladı. Trabzonsporlu Benik Afobe ve Djaniny'nin de 4 golü var. Başakşehir'in forvetleri Demba Ba ve Enzo Crivelli bu sezon sadece 2 gol atabildi.

4 gol, 4 asistle skora 8 gollük katkı veren Atiba'nın performansı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Beşiktaşlı taraftarlar, Atiba ile ilgili binlerce övgü dolu tweet attı.

YORUMLAR 18
  • Yangın Yeri 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe iddia takım kurunca ortalık yangın yerine döndü :)) Herkes şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette bakalım sonunu kim getirecek.
    Cevapla
  • tarafsız 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden Özellikle Fenerin yazdın sayın admin ? Galatasarayın da yazma 3 büyüklerin golcüleri yazman yeterli sizin gibi medya yüzünden futbol terör haline geliyor.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada spor adına ne kadar hoş kelime ve cümle varsa hepsi bu kişiye uyuyur.
    Cevapla
  • Malazgirt...71 3 yıl önce Şikayet Et
    Her oyuncu bu adamı örnek almalı VE rakip taraftarlar alkış tutacağına fesatlık yapıyorlar ; niye...?? Taraftar ol ; ama doğrucu'da ol.....
    Cevapla
  • Hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin değil, Fenerbahçenin.
    Cevapla
  • YUNUS EMRE İPEKLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    hepiniz fenerle uğraşıyorsunuz.. buda fenerin büyüklüğü gösterir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle