Cenk Tosun gerçeği! Emre Belözoğlu...

Geçtiğimiz yıl devre arasında ayağına kadar gelen Damien Comolli’ye olumsuz yanıt veren yıldız futbolcu, ocak ayında da Emre Belözoğlu vasıtası ile iletilen teklifi kabul etmedi.

Cenk Tosun gerçeği! Emre Belözoğlu...
Cenk Tosun gerçeği! Emre Belözoğlu...
GİRİŞ 18.02.2021 09:28 GÜNCELLEME 18.02.2021 09:56
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kariyerinin zirvesine Beşiktaş ile ulaşan Cenk Tosun, Everton'a transfer olurken kulübüne de 22.5 milyon Euro net bonservis bedeli ve bonuslar kazandırmıştı. Avrupa Şampiyonası öncesi İngiltere'den ayrılarak yeniden çıkış yakalama isteği olan 29 yaşındaki golcü ile CSKA Moskova ve Celta Vigo yakından ilgilendi. Ancak Cenk gelen teklifleri Beşiktaş için bekletti. Yıldız futbolcuya ocak ayında Fenerbahçe'nin de teklif yaptığı ortaya çıktı.

KARTAL İÇİN MAAŞINDA İNDİRİME BİLE GİTTİ

Geçen yılın devre arasında sarı-lacivertli kulübün eski sportif direktörü Damien Comolli'nin İngiltere'ye gidip bizzat görüştüğü ancak olumsuz yanıt aldığı Cenk Tosun'la bu kez de yeni sportif direktör Emre Belözoğlu temasa geçti. Ancak tecrübeli oyuncu, Türkiye'ye sadece Beşiktaş için dönmek istediğini belirtip Fenerbahçe'yi de geri çevirdi. Tosun Paşa, siyah-beyazlı forma uğruna maaşından da indirim yapmayı göze alarak sözleşmeyi imzaladı ve bu transferde mutlu sona ulaşıldı. (Sabah)

YORUMLAR 15
  • fb li 3 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına fenerden uzak dur.Lazım değilsin
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    güldük sadce :D ...
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli olarak saygı duymak lazım.Futbolcu istediği takımla anlaşır.Biz Fenerbahçeli futbolcuları desteklemeye devam edeceğiz.
    Cevapla
  • Fenerbahçeliler 3 yıl önce Şikayet Et
    Kabul etmeyebilir.Normal bir durum.Bizi kabul etmeyen bir futbolcuya da saldırmayız.Itibar suikastligi yapmayız.Karakter farkı.
    Cevapla
  • irfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Küçük takım oyuncusu zaten... Fenerbahçe'de oynayamazdı.! :)
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam Ironi yapmis, ama Ironiyi anlamak icin zeka lazim ;)
    Cevapla
  • Bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Derbide umarım gol atar o zaman tekrar yazarsınız
    Cevapla
  • fb1453 3 yıl önce Şikayet Et
    samatta tiam cisse büyük takım oyuncusu mu?
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    bence sana gelenler gibi paragöz değilde takımına duyduğu sevgiden olmaya bu emre size geldi geleli fb taraftarınada bir şeyler olmuş her şeye çamur atıyor
    Cevapla
  • Cann 3 yıl önce Şikayet Et
    Şuan Fenerbahçe'deki hangi forvet cenkten daha iyi hiçbiri adam İngiltere liginden geliyor. kendi tuttuğu takım 6-7 senedir şampiyon olamıyor 20 yıldır Avrupa'ya bile gidemiyor birde cenk tosunu beğenmiyor tam bir akıl tutulması örneği
    Cevapla
  • Yetersiz Ulvi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı insanlar sevdiği yerde olmak için paradan feragat edebiliyor, bazıları da baba vasiyetini bile hiçe sayıyor, parayı tercih ediyor ama son pişmanlık fayda etmiyor, sürünüyor. Helal sana Tosun Paşa...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle