Sergen Yalçın: VAR'da oturan arkadaşlar çay kahve içsinler...

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği mücadelesini değerlendirdi.

GİRİŞ 15.02.2021 18:44 GÜNCELLEME 15.02.2021 20:29
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Hakemlerle ilgili çok konuştuğu hakkında yapılan eleştirilere sert çıkan Sergen Yalçın, "Ben hakemlerle ilgili çok konuşuyormuşum! Ne yapalım, konuşmayalım mı? VAR'da oturan arkadaşlar çay, kahve içsinler biz de susalım mı! Böyle mi olmalı? Böyle olmayacak! Zaten normal bir oyun oynanmıyor sahada... Konya'daki kupa maçında ve lig maçında verilmeyen penaltılarımıza baksınlar... Bırakın herkes çıksın topunu oynasın," dedi.

Sergen Yalçın'ın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Cenk Tosun'a da hayırlı olsun diyelim. Zaten Premier Lig'e transfer olmuş bir oyun için fazla şey söylemeye gerek yok. Para kazandıran bir oyuncu için zaten bu kulübün kapısı her zaman açıktır. Burası da onun için daha iyi olacaktır.

Aslında son maçlarda üretiyoruz ama sonlandıramıyoruz. Çok net goller kaçırıyoruz. Biraz rahat davranıyor oyuncularım son pozisyonlarda. Yoksa çok iyi oynuyoruz. Rakiplerimizin kazandığı haftada kazanmak çok önemliydi.

Ben hakemlerle ilgili çok konuşuyormuşum! Ne yapalım konuşmayalım mı? VAR'da oturan arkadaşlar çay kahve içsinler biz de susalım mı? Vermesinler penaltıları, çalmasınlar, gitmesinler VAR'a, sonra biz kupadan elenip, ligde rakiplerimizin gerisine düşelim... Böyle mi olmalı? Böyle olmayacak! Zaten normal bir oyun oynanmıyor sahada... Konya'daki kupa maçında ve lig maçında verilmeyen penaltılarımıza baksınlar... Bırakın herkes çıksın topunu oynasın, İyi oynayan kazansın. Ben 15 hafta önce Alanya maçında söylemiştim bu VAR olayını... Hakem arkadaşlar lütfen dikkatli olsunlar, hocaların ve takımların kaderleriyle oynamasınlar.

BASIN TOPLANTISI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği'ni 3-0 yendikleri karşılaşmada aldıkları 3 puanın önemine vurgu yaptı.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin bu haftayı kayıpsız geçtiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Tabii ki kazanmak istiyorduk. Ankara deplasmanları her zaman zordur. Hava şartlarına baktığınızda ikinci yarı elverişli bir hava yoktu. Kazanmak bugün önemliydi. Hem kupa hem lig iki ağır müsabaka oynayarak geldik. Oyuncularımız biraz yorgunlar. Ağır maçlar oynuyoruz. Çok mücadele ediyorlar, doğal olarak bazı performanslar değişiyor. İşler yolunda gittiği zaman mutlu oluyoruz. İşimize daha fazla sarılma ihtiyacı duyuyoruz. Hedefte olan üç takım var. Zevkli bir mücadele önümüzdeki haftalarda bizi bekliyor."

Oyuna sonradan girip 2 gol atan oyuncusu Cenk Tosun'u da öven Yalçın, "Cenk önemli bir oyuncu. Premier Lig'den geldi, kalitesi belli. Bugün onun için de iyi bir gün oldu. Camiasına dönüşünü iki golle taçlandırdı. O da önümüzdeki süreçte bize yardımcı olacak. Sezon sonu da önemli bir Avrupa Şampiyonası var. Elimizden geldiğince Cenk'i oraya da hazırlamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 34
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da tur gecemedin sergen , orda da var var di mi ?
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Küçük Fatih Terim biraz az konuş...Çok konuşarak günübirlik başarı gelir ama bir bakarsın bir çok değeri kaybedersin....Takımın güzel top oynuyor, gerisi önemli değil....
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    çirkef emre sen maçını izle sergeni dinleme ... adam ülkenin en iyi topunu oynatıyor bırakta konuşsun
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Taç çizgisi eğri çizilirken neden konuşmuyordun
    Cevapla
  • fdd 3 yıl önce Şikayet Et
    her hafta hakemlerle kazananlarda burada laf konuşuyor
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun hoca kitabın ortasından konuşuyor gs yönetimi ve hocası her maç öncesi konuşup penaltıları kapıp içerideki şebekeyle birlikte ligi dizayn ediyorlar
    Cevapla
  • Sapina kadar Gs 3 yıl önce Şikayet Et
    GS catir catir mac aliyor beimischt haksiz Penalty var baska hastaliguniz Yilmaz Sankt her mac herkese Süriyeli Komantschen aglamayin her kesin kendi görüsmek Bkk kaldiramiyor yok gs yok gs Hadi isibize bakin sapina kadar sampiyon GS
    Cevapla
  • Ccvcc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kes dadaş
    Cevapla
  • Behlül Kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Setgencim bu ana kadar ki bütün maçlar incelesin haram puanlar geri alinsin bakalım neredesin kaç maçında keyfi rakip 9 tada 10 kişi bırakılmış jac defa atılması gereken adamların sahada kalmış.erkeksen doğruyu söyle
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi takımı tutuuyosun onu bi soylede senin tuttugun takimin kac penalti ile mac almis onu soylim sana renkli ya cin can con sun yada maydonoz armalı renklisin
    Cevapla
  • Yağız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu haram şampiyonlukları olan takımın taraftarı mı söylüyor, yoksa Bihter mi kulağına üflüyor Behlül
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle