N'Sakala 6 dakikada 2 sarı kart gördü!

Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynadığı karşılaşmanın 21. dakikasında Fabrice N'Sakala, ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

N'Sakala 6 dakikada 2 sarı kart gördü!
N'Sakala 6 dakikada 2 sarı kart gördü!
GİRİŞ 07.02.2021 19:36 GÜNCELLEME 07.02.2021 21:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala, 21. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadelenin 15. dakikasında kaptırdığı bir top sonrasında rakibine yaptığı hareket sonrasında Konyaspor hücumunu kestiği gerekçesiyle ilk sarı kartını gören N'Sakala, ikinci sarı kartını ise takımıyla birlikte hücuma çıktığı sırada gördü. Josef'in araya girdiği topu kapmak için hamle yapan N'Sakala, Jevtovic'e kayarak yaptığı müdahalenin ardından 6 dakikada ikinci kez sarı kart görerek oyun dışında kaldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Konya her takıma kafa tutar.yeterki başında iyi bir hoca olsun.fb GS bjk farketmez
    Cevapla
  • Hakemvurdu 3 yıl önce Şikayet Et
    Fb'ye aslan kesildiniz müptezerler
    Cevapla
  • Galatasarayli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem kırmızı kart hariç ne yaptığını bilmeyen bir hakem görüntüsü verdi. Beşiktaşin net penaltısını vermedi. Aynı şekilde abircom sarı kartı atladı. Konya'nın ceza sahası içine giren atağını kesti. Belki 1-1 olacaktı. Ancak genel olarak çok çok kötüydü. Yarın öbür gün maçlarda ne kararlar verir bakalım.
    Cevapla
  • Reis3 3 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasin penaltisida verilmedi ne yapalim kardesim
    Cevapla
  • hapse atın 3 yıl önce Şikayet Et
    hakem hataları çok fazla. kasıtlı diye düşünüyorum. hakemleri takip edin. mesajlarını, cep telefonlarını dinleyin, hesaplarını gözden geçirin. bi sahtekarlıklar yine almış başını gidiyor. federasyona büyük görev düşüyor. müfettişler gizli ajanlar görevlendirin. şike yapan hakemleri hapse atın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle