Cenk Tosun için kafa karıştıran sözler: Takımın hala parçası

Beşiktaş'a geri döneceği konuşulan Cenk Tosun için Everton Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den transfer açıklaması geldi. İtalyan çalıştırıcı, milli futbolcuyla görüşmediğini ve Cenk'in hala Everton'ın bir parçası olduğunu söyledi.

Cenk Tosun için kafa karıştıran sözler: Takımın hala parçası
Cenk Tosun için kafa karıştıran sözler: Takımın hala parçası
GİRİŞ 29.01.2021 19:55 GÜNCELLEME 29.01.2021 19:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde transfer etmek istediği Cenk Tosun için Everton cephesinden resmi açıklama geldi.

Takımının Newcastle ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Carlo Ancelotti, Cenk Tosun'un son durumu hakkında konuştu.

"ONUNLA KONUŞMADIM, TAKIMIN PARÇASI"

Ancelotti, "Cenk Tosun'un transfer durumu hakkında yeni bir şey söyleyemem. Onunla transfer konusunda konuşmadım. Kendisi hala takımın bir parçası" sözlerini kullandı.

ERDAL TORUNOĞULLARI: CENK EVİN OĞLUDUR

Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları Cenk Tosun için, Haber Global'a açıklamalarda bulundu.

Erdal Torunoğulları, "Cenk Tosun bu evin oğludur, Beşiktaş camiasının evladıdır, önemli bir değerdir. Henüz bitmiş bir transfer yok, maddi durumları çözmek üzerine çalışıyoruz. Hulk ve Cenk Tosun gündemimizde, Beşiktaş için en iyisini yapmak üzere çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

YORUMLAR 3
  • Zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    temel futbol bilgisiyle bu kadar o da almanyadan
    Cevapla
  • Tekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Cenk niye oynayabileceği bir kulübe gitmez anlamıyorum, yazın Avrupa şampiyonası var, 10 maç oynamadan kadroya girecek, doğru düzgün faydalanamayacağız.
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Alın hulk’u şampiyon olun
    Cevapla