Hulk: İstanbul'a gelmeye hazırım!

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Brezilyalı futbolcu Hulk, "Eğer mali konularda anlaşırsak İstanbul’a gelmeye hazırım." dedi.

Hulk: İstanbul'a gelmeye hazırım!
Hulk: İstanbul'a gelmeye hazırım!
GİRİŞ 25.01.2021 11:24 GÜNCELLEME 25.01.2021 11:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın gündeminde bir numarada yer alan Hulk ile yapılan yoğun görüşmelerde aradaki farkın kapatılmaya çalışıldığı kaydedildi.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda hücum hattını yeni bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Kara Kartal, bu doğrultuda son olarak Hulk ismi üzerine yoğunlaşmıştı. Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG’le olan 4,5 yıllık macerasını tamamlamasının ardından boşa çıkan 34 yaşındaki futbolcuyla görüşmelerde bulunan Siyah-Beyazlılar, teklifini yapmıştı. Yarım dönem için 1 milyon Euro artı şampiyonluk bonusu önerisiyle Sambacı’nın kapısını çalan yönetim, pakete son olarak artı bir yıl da opsiyon ekledi. Yarım artı bir yıllık teklif kapsamında toplamda 3 milyon Euro artı bonusu tecrübeli golcüye direkt olarak ileten Beşiktaşlı idareciler, gelecek cevabı bekliyor.

Ahmet Bulut devrede

Mario Mandzukic’le yapılan yoğun temasların ardından Hırvat golcüyü İtalyan ekibi Milan’a kaptıran Siyah-Beyazlılar, Hulk’ta da benzer bir senaryoyu yaşamamak için son olarak bu transferde devreye menajer Ahmet Bulut’u soktu. Görüşmelerde belirli bir seviyeye gelip beklemeye geçmelerinin ardından temaslarda bitirici dokunuşu yapması için dünyaca ünlü menajere yetki veren Beşiktaş, işin bu hafta içerisinde bitmesini umuyor.

‘İstanbul’a gelmeye hazırım’

Uzak Doğu’daki macerasını tamamlamasının ardından ailesiyle birlikte soluğu Brezilya’da alan Hulk’un, birkaç gün içerisinde geleceğiyle ilgili olarak kararını vermesi bekleniyor. Kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini Kara Kartal’la yaptığı tüm temaslarda anlatan ve yakın arkadaşı Josef de Souza aracılığıyla yönetime, “Eğer mali konularda anlaşırsak İstanbul’a gelmeye hazırım” diyen Sambacı’nın, geleceğini saatler içinde kesinleştirmesi planlanıyor. (Fanatik)

YORUMLAR 13
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    ahmet bulut devreye girdiyse 1 milyon artar fiyat...
    Cevapla
  • Cumbomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    G s irfan can transferinden vazgeç gümüşdağ kurnazlık yapıp fiyat yükseltiyor Onyekuru gibi irfan can da ayağını yere bad sin fedakarlık yapsın ben g s san başka yere gitmem dedin
    Cevapla
  • Ali Yvz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hulk ta gelirse Türk futbolunda 2-3 yıl rekabet biter, tek büyük Beşiktaş devri 20 sene Sergen hocayla devam eder.
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    bjk de çöpe atacak para var gibi. yaş 34, 1 milyon yazık
    Cevapla
  • Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Hulk Besiktasi Ucurur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle