Hulk, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti ama...

Beşiktaş, golcü transferi için Hulk ismini ön plana aldı. 34 yaşındaki Brezilyalı, Beşiktaş’a gelmek için en az 1.5 yıllık sözleşme istedi. Yıldız futbolcu ayrıca 3 milyon Euro garanti ücret ve imza parası talep etti.

Hulk, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti ama...
Hulk, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti ama...
GİRİŞ 21.01.2021 10:46 GÜNCELLEME 21.01.2021 18:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Forvet transferine son noktayı koymak için Lens, Mirin ve Douglas'ı gönderip, 1.5 milyon Euro'nun altında olan harcama bütçesini yükseltmeyi hedefleyen Beşiktaş, bir yandan da adaylarla görüşmeleri sürdürüyor.

Kartal'ın gündemine gelen son isim olan Hulk'un en az 1.5 yıllık sözleşme talep ettiği, ayrıca sezon başına 3 milyon Euro ve bonusların yanı sıra imza parası da istediği belirtildi. Beşiktaş'ın ise bonservisi elinde olan oyuncuya 2 milyon Euro önerip, imza parası talebini geri çevirdiği gelen bilgiler arasında.

IGHALO'YA 6 AY İÇİN 2 MİLYON EURO

Kartal, Hulk dışında Ighalo, Koita ve Ahmed Kutucu ile de temas halinde. Ighalo'nun kulübü Shangai Shenhua, oyuncunun 6 aylık ücreti olan 4 milyon Euro'nun 2 milyon Euro'sunun ödenmesi şartıyla kiralamaya sıcak bakıyor. Koita, transferinin gerçekleşmesi için Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile anlaşmasını beklerken Ahmed Kutucu ise oynama garantisi istiyor.

YORUMLAR 5
  • aksakal 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye illa yüksek ücretli yaşlı bir hedefi olmayan futbolcu peşine düşerler anlamıyorum, o paranın yarısına genç kendini göstermeye çalışan satarken para kazanabileceğin futbolcuları almalılar. Bence Aaron Boupendza alınabilir. Gol krallığındaki ilk üç bizde olur :)
    Cevapla
  • irfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz Hulk'u değil anca halk bisküvi alırsınız.
    Cevapla
  • neredeee 3 yıl önce Şikayet Et
    az bile istemiş hemen alın. nede olsa sokaga atacak para çok
    Cevapla
  • akkartal 3 yıl önce Şikayet Et
    mandzukic gibi gitsin avrupada max 1.5m e oynasın
    Cevapla
  • garib 3 yıl önce Şikayet Et
    daha olgunlaşmamış hele biraz terçübe kazansın çoçuk yaşda yazık yazık
    Cevapla