Beşiktaş, Maxim için görüşmelere başladı!

Beşiktaş, Gaziantep FK'nin Rumen 10 numarası Alexandru Maxim'in transferi için Kırmızı-Siyahlılarla görüşmelere başladı.

Beşiktaş, Maxim için görüşmelere başladı!
Beşiktaş, Maxim için görüşmelere başladı!
GİRİŞ 13.01.2021 10:18 GÜNCELLEME 13.01.2021 10:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta herkes merakla golcü transferi için Mandzukic'ten gelecek cevabı beklerken yönetim farklı bir bölge için atağa kalktı.

 

 

Siyah-beyazlılar, Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim'i kadrosuna katmak istiyor. Kırmızı siyahlı ekipte teknik direktör Marius Sumudica'nın görevden alınmasının ardından Rumen yıldız da takımdan ayrılmaya karar verdi.

Özel hayatındaki problemler sebebiyle duygusal çöküntü içinde olan Adem Ljajic'i göndermek isteyen Beşiktaşlı yöneticiler de Maxim'e kancayı attı.

 

 

TAKAS FORMÜLÜ

Siyah beyazlıların ilgisinden dolayı mutlu olan ofansif orta saha oyuncusu da transferi için yönetimden anlayış bekliyor. Sözleşmesi mayıs 2022'de sona erecek olan oyuncuyu teknik direktör Sergen Yalçın da istiyor. 10 numara bölgesinde oynayan ve bu sezon gösterdiği performansla da büyük takdir toplayan 30 yaşındaki oyuncunun transferine tecrübeli çalıştırıcının onay verdiği belirtildi.

Ayrıca siyah-beyazlıların Maxim'e karşılık kadro dışı bırakılan Boyd ve Mirin'i de kullanabileceği öğrenildi.

Kaynak: Türkiye

YORUMLAR 6
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    anadolu topçusu bjk için normal
    Cevapla
  • boşadamacevap 3 yıl önce Şikayet Et
    diagne ,oğulca,taylan,ozan,vedat muriq gibi sanırım
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş fırsat kolluyor 4 büyükler yıllardır Anadolu takımlarından en iyi oyuncuları alır en fazla 1 veya 2 sezonda harcarlar Boyd Ankarağü'nün en iyi oynayanlardan biriydi şimdi elden çıkartmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Gaziantepli 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş gözünü hep dışarı dikmiş kim kendini yenerse o takımdan en iyi oyuncuları alıyor. Parası yok herkesi istiyor. Parası olsa ne olur. bedava oyuncu yok
    Cevapla
  • Remzi Karadağlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce Gaziantep Spor ,, Celal Doğanın Zamanında ve günün de Galatasaray,a Beşiktaş,a Fenerbahçe ye Kan kusturuyordu .. Gaziantepspor nerdeyse her Sene UEFA Avrupa liginde mücadele ediyordu çok da başarılara İmza attı Celal Doğan'dan sonra İbrahim Kızıl Gaziantepspor un Başkanı oldu İbrahim Kızıl aynı zamanda Enver Öğrenin Şirket Ortağıydı Gaziantepsporun En iyi oyuncularını Beşiktaş a Verdi Gaziantepspor u Beşiktaş a Fenerbahçe ye Galatasaray a Peşkeş Çekti ... dünya Alem Tüm Gaziantep,liler Şahittir Gaziantepspor umuzu Futbol tarihinden Sildiler Ben bir Gaziantep li olarak Yeter artık diyorum .. Allah Rızası için Gaziantepspora Sahip Çıkalım
    Cevapla
  • Adil KIYAK 3 yıl önce Şikayet Et
    Bos Bos KONUŞTUNN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle