Beşiktaş'ta 6 isimle yollar ayrılıyor!

Kartal, transferde hem kontenjan hem de bütçe açabilmek için planını hazırladı. Ara transferde 6 futbolcu ile yolların ayrılması gündemde.

Beşiktaş'ta 6 isimle yollar ayrılıyor!
Beşiktaş'ta 6 isimle yollar ayrılıyor!
GİRİŞ 09.01.2021 10:38 GÜNCELLEME 09.01.2021 10:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kadro dışında bulunan; Mirin, Douglas ve Lens’e ek olarak Ljajic’le de bağlar kopuyor. Yeni sözleşme konusunda anlaşılamayan Dorukhan’ın satılması, Hasic‘in de düzenli oynaması için kiralanması gündemde!

 

 

Douglas Türkiye’de devam

Peş peşe yaşadığı sakatlıklar sebebiyle 2 yılda Beşiktaş formasını sadece 8 maçta giyen Douglas, dönem başında herhangi bir problemi olmamasına rağmen takıma dönmek konusunda istekli olmayınca kadro dışı bırakılmıştı. Mirin gibi halinden memnun olmayan Brezilyalı sağ bekin, Süper Lig ekipleriyle transfer görüşmelerine başladığı ve kariyerine Türkiye’de devam edeceği bildirildi.

 

 

Hasic’e oynama fırsatı

İstediği kadar şans bulamayan Ajdin Hasic, sadece 2’si ilk 11’de olmak üzere 7 maçta süre aldı. 19 yaşındaki futbolcu, son 2 maçta attığı gollerle yıldızını parlatmasına rağmen kiralanacak...

Teknik direktör Sergen Yalçın, yeteneğine güvendiği oyuncusunun ikinci yarıda düzenli olarak forma giyebileceği bir kulübe gitmesini, gelecek sezonda takıma dönüp ilk 11 yarışına girmesini bekliyor. Hasic geçen yıl 1. Lig takımlarından Ümraniye’ye kiralanmıştı. 

Ljajic kredisini tüketti

Kara Kartal’da bu sezonki performansıyla adeta kadroda varlığıyla yokluğu belli olmayan Adem Ljajic, hem teknik ekip hem de yönetimin sabrını taşırmıştı.

Defalarca tanınan şansların hiçbirini değerlendirmeyen Adem Ljajic, ikinci yarıda Beşiktaş kadrosunda yer almayacak. Konuyla ilgili olarak planlamanın oyuncunun menajeriyle de paylaşıldığı bildirildi. Oyuncunun temsilcisinin de yeni takım bakmaya başladığı ifade edildi.

Dorukhan’la severek ayrılık!

Milli futbolcuyla yeni sözleşme konusunda yapılan görüşmelerde bir türlü sonuca ulaşamayan Kara Kartal, kontratı sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki ön liberoyu devre arasında satma kararı aldı. 

Yönetim, bu doğrultuda Avrupa’dan 2 kulüple görüşme halinde... Siyah-Beyazlılar, bu formülle hem sezon sonu boşa çıkacak oyuncusundan gelir elde etmeyi hem de Dorukhan’ın kariyerine Avrupa’da devam etme hayalini gerçekleştirmek istiyor.

Lens yükü kalkıyor...

Beşiktaş’ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı bir diğer isim olan Jeremain Lens de sezon başındaki kötü performansı sonrasında kadro dışı bırakılmıştı. 

1.9 milyon Euro’luk maaşına imza parası da eklenince kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro kazanıp yan sahada çalışan Hollandalı kanat oyuncusunun, ara dönemde takımdan ayrılmaya karar verdiği ve Belçika kulüpleriyle görüştüğü kaydedildi.

Mirin ülkesine dönüyor

Fransız stoper, Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında kadro dışı bıraktığı ilk isim olmuştu. Kulüpten yıllık 1.3 milyon Euro maaş kazanan 29 yaşındaki futbolcuya ilk yarı ücreti ödendi. 

Deneyimli ismin, takımdan ayrı olarak yan sahada çalışmaktan memnun olmadığı ve bundan dolayı menajeri aracılığıyla Fransa Lig 1 ekipleriyle transfer temaslarında bulunduğu öğrenildi. (Fanatik)

YORUMLAR 2
  • Tarik 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasic kiralanacak degil oynamali.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasic kiralanacak oyuncu degil 11 oynayacak oyuncu
    Cevapla