Beşiktaş'ın gençleri devlerin listesinde!

Beşiktaş'ın 3 genci Avrupa kulüplerinin listesine girdi. Güven Yalçın, Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu farklı kulüpler tarafından takipte...

Beşiktaş'ın gençleri devlerin listesinde!
Beşiktaş'ın gençleri devlerin listesinde!
GİRİŞ 01.01.2021 16:33 GÜNCELLEME 01.01.2021 16:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta bu sezon gösterdikleri performansla ilk 11’de yer bulan Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Siyah-beyazlı takımın altyapısından yetişen 2001 doğumlu iki futbolcu da, A takımın değişmez isimleri oldu.

Rıdvan ve Ersin’in yükselen form grafiği, iki genç oyuncuya Avrupa’nın kapılarını açabilir.

Almanya’dan Stuttgart Rıdvan Yılmaz’a sezon başında talip olmuştu. Bundesliga ekibi 19 yaşındaki sol bek için devre arasında da Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Bu sezon siyah beyazlıların 1. kalecisi olan Ersin, Fransa’dan Lyon’un yanı sıra İngiltere’den da farklı kulüplerin transfer listesinde yer alıyor.

Siyah beyazlılar, sözleşmeleri 2025’te tamamlanacak 2 futbolcu için de ocak ayında gelecek teklifleri geri çevirecek. Sezon sonu durum tekrar değerlendirelecek.

Güven Yalçın için Fransa’dan Bordeaux yanı sıra Almanya’da 2 kulüp siyah beyazlılar ile temasa geçti. 21 yaşındaki forvet için sezon başında Bordeaux’nun teklifinin geri çeviren yönetim kurulu, milli futbolcuyu devre arasında da takımda tutmak istiyor. (NTV)

 

 

YORUMLAR 4
  • Atakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Güveni satın yoksa elde kalacak Oğuzhan gibi
    Cevapla
  • Eski26 3 yıl önce Şikayet Et
    Talep edilen oyuncunun satılması lazım. Futbolcu para ederken satılmalı. Zamanında oğuzhan , tolgay, dorukhan istendi ancak satılmadı. Şimdi elde var sıfır. Tolgay bedava gitti. Dorukhan bedava gidecek. Oguzhana talip yok.
    Cevapla
  • URFALI KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk takımlarına transfer yasağı koysunlar bak alt yapıdan ne futbolcular çikar
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    alt yapi diyorsunuz da cikartti ee adam vasat bu takim avrupada oynuyor mucadele nasil edecek . alt yapicaki adam kendini gosterdide teknik adam mi a takima cikartmadi ?
    Cevapla