Olympique Lyon'dan Ersin Destanoğlu sürprizi!

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, Fransa Lig 1 ekibi Olympique Lyon'u peşine taktı.

Olympique Lyon'dan Ersin Destanoğlu sürprizi!
Olympique Lyon'dan Ersin Destanoğlu sürprizi!
GİRİŞ 27.12.2020 10:35 GÜNCELLEME 27.12.2020 10:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’la sözleşme yenilemesi performansına olumlu yansıyan Ersin Destanoğlu, 2 maçtır kalesini gole kapatmayı başardı. Takım çalışmalarında da istikrarını sürdüren 19 yaşındaki file bekçisi, yarınki Sivas mücadelesiyle seriyi 3’e çıkarmayı hedefliyor.

Siyah-Beyazlılar’la olan sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatan ve maaşında iyileştirme alan 19 yaşındaki kaleci, son haftalardaki performansıyla kalesinde güven veriyor. 2’si üst üste Erzurumspor ve Ankaragücü olmak üzere bu sezon 3 maçta kalesinde gol görmeyen genç file bekçisi, Utku Yuvakuran’dan devraldığı formanın hakkını verdi. Başarılı kaleci, yarın oynanacak Sivasspor maçıyla gol yememe serisini 3’e çıkarmayı amaçlıyor. Abdullah Avcı’yla yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş’ın başına Sergen Yalçın geldikten sonra formayı teslim ettiği 19 yaşındaki file bekçisi, Süper Lig’de ilk maçına çıktığı Haziran 2020’den bu yana 7 karşılaşmada gol yemedi. 

Lyon takipte...

Kendi yaş grubunun en değerli kalecisi konumunda olan Ersin Destanoğlu’yla ara transfer dönemine sayılı günler kala Fransa Lig 1 temsilcisi Lyon ilgileniyor. Sergen Yalçın’ın takımda kalmasına sıcak baktığı genç kaleci için yüksek bir bonservis teklifi gelmesi halinde Ersin’in Ocak ayında Fransa’nın yolunu tutabileceği konuşuluyor.

Utku Yuvakuran istikrarını koruyor

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli file bekçisi Utku Yuvakuran, son 2 Süper Lig maçında kaledeki yerini Ersin Destanoğlu’na kaptırmıştı. Bu duruma rağmen pes etmeyen 23 yaşındaki kaleci, takım çalışmalarında istikrarlı görüntüsünü sürdürmeye devam ediyor. Bu sezon 6 karşılaşmada görev yapan Utku, dünkü idmanda da başarılı formunu sürdürdü. (Fanatik)

YORUMLAR 4
  • Hayırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençleri satmak lazım yoksa kaldıkları zaman performansları geri gidiyor gelişim süreçleri devam etmiyor gittikleri zaman gelişimleri devam ediyor hepsi değil ama ekseriyeti böyle
    Cevapla
  • sami 3 yıl önce Şikayet Et
    yanında necipide veri bir kuruşda alamayın
    Cevapla
  • Sağlam 3 yıl önce Şikayet Et
    Mayası iyi aslında ama, en az iki sene daha pişmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Ati 3 yıl önce Şikayet Et
    Bedava verin
    Cevapla