Rıdvan Dilmen: ikinci gol net faul

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

GİRİŞ 29.11.2020 21:17 GÜNCELLEME 30.11.2020 14:02
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Favori Fenerbahçe beklediğimin altında tempoyla başladı. Bunun sebebi ise orta saha ikilisi. Gustavo'nun eski diriliği yoktu. Sosa'nın sık top kayıpları oldu. Rıdvan, Pelkas'a fizik olarak üstünlük sağladı" dedi.

 

 

"2. gol öncesindeki pozisyon net faul"

Dilmen ayrıca, "Bu maçı dört gözle bekleyen Caner'le maça başlamalıydı. Caner bu maça daha farklı bakar çünkü bu maça. Serdar Aziz; Lemos ve Tisserand'dan daha iyi. Yerden havadan geçirmezdi. Erol hoca yanında oturtmayı tercih etti. Fenerbahçe'nin yediği 2. gol öncesindeki pozisyon net faul. Tartışmasız. Sürekli değişen kurallardan dolayı manyak ettiler bizi" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş 'ın Fenerbahçe 'yi 4-3 yendiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Allah affetsin de Rosier'e koronavirüs yaramış. Serdar, Tisserand, Lemos seç deseler Serdar'ı seçerim. Ne olduysa Serdar Aziz'e bizim evlattır, otur dediler. Aylardır bu maçı bekleyen Caner'i oynatmıyorsun. Caner oyuna girdi, ruh gibiydi." dedi.

"Penaltıyı hayatta vermem"

Dilmen ayrıca "Bana göre 180'lik kadrosu olan Fenerbahçe 100'le gidiyor. Fenerbahçe'de yetenekli olup da çalışkan olmayan futbolcular var. Beşiktaş tarihi bir maç oynadı. Fenerbahçe mahalle takımı gibiydi. "Hadi şimdi Tugay Kaan Numanoğlu'nu Galatasaray - Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray maçlarına verin?" diyen Dilmen, "Gelelim penaltıya. 10 gün verirsem penaltıyı, istediğinizi söyleyin bana. Ben hayatta vermem kardeşim. Welinton'un darbesi, vuruşun ayarını değiştirmedi. Öyle 50 tane penaltı veririm. Maç 4-4 bitse ne yapacaksın? Son dakika Souza'nın pozisyonu adam öldürmeye tam teşebbüsten kırmızı kart" dedi.

 

 

 

YORUMLAR 122
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    2. Golden önce faul VAR ama VAR YOK !!! 1-1 bitse ilk yarı 2. Yarı her türlü değişirdi ... Yine BJK kazanabilirdi !!! Ama WELİNTON’un 2. Sarı kartı nerde ? De Souza’ya 2 kez kırmızı çıkar NERDE VAR ? Altay’ın kırmızı kartı nerde VAR ? Hakem MAÇIN İÇİNE ETTİ PEKİ NEDEN ? Bence maçı BJK BAŞKANI KAZANDIRDI... Hakem ile ilgili yaptığı İFTİRALAR yüzünden !!! Kimler kaybetti ? FB yönetimi gerekli cevabı tam anlamıyla vermedi !!! TFF müdahale etmedi kaybetti !!! Türk Futbolu kaybetti BJK Başkanı kazandı !!! İFTİRANIN CEZASI OLMAZ MI !!!
    Cevapla
  • A.E 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın attığı golün öncesinde ayak tehlikeli biçimde kalkıyor. Fakat tehlikeli olarak değerlendirilebilmesi için krampon tabanın oyuncunun tarafında olması gerekir. O pozisyonda ise ayağın dışı oyuncunun tarafında devam kararı doğru mesela oyuncu ceza sahası içerisinde rövaşata ile gol atıyor. Golün iptali için ya krampon tabanın oyuncuları göstermesi gerekir ya da herhangi bir oyuncun suratına tekme gelmesi gerekir ki rövaşata ile atılan gol iptal ola. Eğer Rıdvan hocanın mantığı ile hareket edilirse atılan tüm rövaşata gollerinin iptal edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Rıvan sen hangi gözle maçı izledin mert hakanı pozisyonunu göeremedinmii oyunu kendine göre yorum yapma
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam objektif ysoylemis daha ne..
    Cevapla
  • a.c 3 yıl önce Şikayet Et
    kaleci altay son dakikada eliyle dışarda oynadı kırmızı olmalıydı.
    Cevapla
  • doğruya doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    canı acımış ondan böyle diyor acaba formaları değiştirseydik aynı şeyleri söylermiydi? her zaman ki rıdvan işte bir türlü taraftarlıktan vazgeçemiyor üzüldüm doğrusu canhıraş bağırtılarına kendini harap etme be yarın kazanır unutursunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle