Sergen Yalçın: Benim güvencem taraftar

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 6. haftasında Denizlispor'u 3-2 yendikleri maçın ardından açıklama yaptı.

Sergen Yalçın: Benim güvencem taraftar
Sergen Yalçın: Benim güvencem taraftar
GİRİŞ 26.10.2020 22:40 GÜNCELLEME 26.10.2020 23:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor galibiyetinin ardından konuştu.

 

 

Avrupa maçlarının performanslarını etkilediğini söyleyen Yalçın, "Maçın farklı yönleri var. Kırmızı karttan sonra oyunun kontrolünü verdik. Maçlarda bunlar olabiliyor. Daha farklı kazanabilecekken, kırmızı karttan sonra 4-4-1'e dönmek zorunda kaldık. Bugün 3 puan çok önemliydi. Lige Beşiktaş'a yakışmayacak şekilde başladık. Zorluklarla ilgili konuşmuyorum ama pandemi döneminde zorluklar yaşadık. Seyirci yok, transferler geç geldi. Avrupa, bizi perişan etti. Avrupa'ya gitmek isteriz ama takım olarak sıkıntılarımız vardı." dedi.

"BUNDAN SONRA AYNISI OLACAK"

Aranın iyi geldiğini söyleyen teknik adam, "Bu 3 haftalık ara bize çok iyi geldi. Oyuncuların performansından çok memnunum. 3-0'a kadar müthiş oynadık. Bundan sonraki maçlarda da aynısı olacak. Kimse başka bir oyun beklemesin. Savaşan, mücadele eden bir takımı herkes görecek. Bahane için burada değilim." diye konuştu.

"BİZ KRİZDEN ÇIKARIRIZ; BİLİYORUZ"

Krizden çıkacaklarını söyleyen Yalçın, "Bazen işler kötü gidince kriz ortamı oluşuyor. Biz buna alışık bir ekibiz. Daha önce çalıştığımız yerlerde çok kriz yaşadık. Takımı ve camiaya buradan çıkarmayı biliriz, yeter ki işimizi yapmaya fırsat versinler. Bunu toparlayabileceğimize inanıyoruz. Oyuncularımıza da bunu aşılıyoruz. Yeni transferlerimiz takıma çok iyi uyum sağladı. Rahid Ghezzal çok klas bir oyuncu. Valentine Rosier de çok iyi." ifadelerini kullandı.

"BENİM TAZMİNATIM YOK"

Kendilerine yapılan eleştirilere yanıt veren Yalçın, "Nefes aldık, biraz rahatladık. Sosyal medyada çok üstümüze geliniyor. Ekibimin aleyhine çok şeyler yazılıyor, bunlar üzücü. Biz görevimizi yapmaya çalışıyoruz, Beşiktaş'ı sevdiğimiz için buraya geldik. Benim tazminatım yok, 1 yıllık sözleşmem var. Beşiktaş taraftarından başka güvencem yok, bize yardımcı olsunlar." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 2
  • cahil 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın'a güvenilmeli ve uzin vadeli çalıştırılmalı efsane futbolcu olduğu gibi efsane hoca olacağına inancım tam. Tek korkum yönetim biraz bütçeyi düzeltince hocayı gönderip abuk subuk bir antrenöre paraları aktaracak ve sonuç yine hüsran olacak
    Cevapla
  • Kartal 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme, bütçe düzelmez..
    Cevapla