Beşiktaş'ta imza şov! Flaş açıklamalar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni transferleriyle basının karşısında geçti.

GİRİŞ 16.10.2020 15:08 GÜNCELLEME 16.10.2020 16:03

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni transferleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

 

 

AHMET NUR ÇEBİ'NİN AÇIKLAMALARI

"Bir pandemi dönemi ve transfer limitlerinin ilk kez ortaya koyulduğu bu dönemde transferlerimizle değerli futbolcularımızla huzurlarınızdayız. Kendilerinden beklentilerimizi karşılayacaklarından hiç şüphemiz olmayan güzide sporcularımızla bu sezonu şampiyonluğu kovalayarak başarılı bir şekilde geçireceğimizi camiamıza buradan beyan etmek istiyorum.

 

 

Bu transfer döneminde değişik bir algı yaratılarak transferlerin bizim tarafımızdan yönetilemediği, Beşiktaş'ın transfer döneminde başarılı olamadığı ve transfer yapılmadığı şeklindeki algıların yanlış olduğunu göstermek amacıyla bu değerli çocuklarımızla huzurlarınızdayız. Özellikle şampiyonlukların sahada belirlenmesi gerekirken, her ne hikmetse medyanın önünde daha ligler başlamadan birkaç hafta geçtikten sonra transferlere bağdaştırılarak yapılamadığı iddia edilen transferlerin doğru olmadığını huzurlarınızda anlatmak ihtiyacı duyduk. Hepinize şampiyonluğu kovalayacağımıza ve mücadele içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum. Transfer tek başına yapılan bir hadise değildir. Özellikle Beşiktaş gibi yılların köklü camialarında bu işler ekip olarak yapılır. Bunu yaparken, ben şahsım içinde bulundum, Futbol Şube Başkanımız Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, hocamız Sergen Yalçın, scout ekibimiz ve Cenk Sümer arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bu transferleri bizler yaptık. Yapmış olduğumuz transferlerin yerine 8-9 tane nokta atışı yaptığımız transferler ve teknik-taktik-fizik olarak da daha iyi olduklarına inandığımız bu arkadaşlarımızla hatta 8 milyon euro tasarruf ederek Beşiktaşımıza ekonomik katkı sağlayarak yapılmış transferler olduğunu beyan etmek istiyorum.

Menajerlik ücretleri de dahil olmak üzere. Hatta bir-iki uçak acilen kaldırılması  haricinde diğer oyuncularımızın tarifeli uçaklarla getirilerek camiamızın her bir kuruşuna ne kadar sahip çıktığımızı tekrar belirtmek istiyorum."

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLACAK"

FRANCISCO MONTERO: Burada olduğum için çok mutluyum ve bu formayı giydiğim için çok gururluyum. Hedefimiz bütün takımla beraber mücadele edeceğimiz bütün kupalarda başarılı olmak.

WELINTON: Büyük bir kulübe geldim, bunun bilincindeyim. Başta başkanım olmak üzere bütün kulüp çalışanlarına sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yaparak takıma yardım etmek istiyorum. Şampiyonluklara alışkın bir kulüp ve benim de hedefim şampiyon olmak.

JOSEF DE SOUZA: Dün söylenmesi gereken şeyi açık olarak söyledim. Bütün camiaya iyi şanslar dilerim, bu formayı giymek benim için çok büyük bir mutluluk.

VINCENT ABOUBAKAR: İlk başta başkanımıza, hocama, takım arkadaşlarıma, bu şansı bana tanıyan herkese teşekkür ederim. Aynı istek ve arzuyla Beşiktaş'a geri döndüm. Bu formayı yeniden terletecek olmaktan çok mutluyum. Şampiyonluklar yaşadım ve bundan sonra da şampiyonluklar yaşamak istiyorum.

GÖKHAN TÖRE: Tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Bu büyük camiada olmaktan dolayı her zaman mutluluk duydum ve çok gururluyum. İlk günkü gibi tekrardan bu formayı heyecanla taşıyacağıma söz veriyorum. Taraftarın her zaman arkamızda olduğunu biliyorum. Başkanımıza, Emre Kocadağ'a, Erdal Torunoğulları'na, Sergen Yalçın'a teşekkür ediyorum.

ATAKAN ÜNER: Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye, Sergen Hocama çok teşekkür ediyorum beni bu kulübün bir parçası yaptıkları için. Bu kulübün büyüklüğünü tartışmaya gerek yok, bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu kulübü en iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız.

Koronavirüs yüzünden karantinada olan MENSAH [Video]: Bugün aranızda olamadığım için üzgünüm. Normal zamanlar yaşamıyoruz ve maalesef ben de bu durumu tecrübe etmek zorunda kaldım. Ancak kendimi iyi hissediyorum. Takıma tekrar geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Daha önce söylediğim gibi Beşiktaş'ta oynamayı çok istedim ve şu an Beşiktaş için oynuyorum. Olmak istediğim yerdeyim. Transferim için uğraşan Başkanımıza ve yönetim kurulumuza da teşekkür ederim. Takıma da bir mesajım var, ben gelene kadar sıkı çalışın.

FABRICE N'SAKALA: Beşiktaş formasını giymek büyük bir onur. Bu seviyede oynamak için yıllarca çok çalıştım. Şu anda da burada olmanın tadını çıkartıyorum. İnşallah daha da iyi çalışarak iyi yerlere geleceğiz.

RACHID GHEZZAL: Burada, bu ülkede ve Beşiktaş Kulübü'nde olmaktan dolayı çok mutluyum. En kısa sürede takım arkadaşlarımla lige kaldığımız yerden devam etmeyi umuyorum. İyi bir takımımız var. Umarım taraftarlarımız da bir an önce aramıza döner. Çünkü Beşiktaş'ta oynarken taraftarın gücünü hissetmek önemli bir şey. Umarım en kısa zamanda onları da aramızda görürüz.

VALENTIN ROSIER: Bildiğiniz üzere ben Sporting'deydim daha önce. Buradaki oyuncu grubunu, yönetimin bana yaklaşımını beğendiğim için burada olmak istedim. Bu projeyi beğendim. İyi bir takımımız var. inşallah bu sene şampiyon oluruz. Umarım en kısa zamanda da taraftarlarımız stadyumlara geri dönerler.