Sergen Yalçın: Aslı'yı tanıyorum, aşk yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın önceki akşam Bebek Otel'deydi. Arkadaşlarıyla yemek yiyen teknik direktör adının aşk dedikodularına karıştığı sunucu Aslı Turanlı için "Arkadaşız, aşk yok" dedi.

Sergen Yalçın: Aslı'yı tanıyorum, aşk yok
Sergen Yalçın: Aslı'yı tanıyorum, aşk yok
GİRİŞ 14.10.2020 13:04 GÜNCELLEME 14.10.2020 13:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın önceki akşam Bebek Otel'de iki erkek arkadaşıyla bir araya geldi. Boğaz'a karşı arkadaşlarıyla akşam yemeği yiyen ünlü teknik direktör mekan çıkışı objektiflere takıldı.

2 aydır sunucu Aslı Turanlı ile gözlerden uzak aşk yaşadığı iddia edilen Sergen Yalçın, valenin aracını getirmesini beklerken muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Aslı Turanlı ile ilişkisi olmadığını belirten Yalçın aşk sorularını "Aslı'yı tanıyorum ama sadece arkadaşız. Aşk yok" diye yanıtladı. Ünlü teknik direktör daha sonra aracına binerek oradan uzaklaştı.

Sergen Yalçın'ın Aslı Turanlı'yla tanışabilmek için 3 ay uğraştığı ve ikilinin yaklaşık 2 aydır ilişki yaşadığı iddia edilmişti.

YORUMLAR 6
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Alan razı ise veren razı ise size neeeee bana neeeeee
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    ne yaptı ne zaman ünlü olmuş at yarışlarından başka ününü görmedim.
    Cevapla
  • alperrrenn 3 yıl önce Şikayet Et
    haklısın 15 yaşında falansan canlı izlememişsindir sergeni ama youtube denen bişe var bak ona bi istersen..çoluk çocuk yorum yazmasın admiiiinnn
    Cevapla
  • Muşlu efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Komiklik yapmaya çalışıyorsun galiba ama hiç gülemedik
    Cevapla
  • S. Ö. 3 yıl önce Şikayet Et
    70 li yılların modası yugoslav futbolculardı. Röportaj yapılırdı." Türk futbolu nasıl ve nasıl ilerler" denince, " İstanbul güzel, şiş kebap güzel, gene gelecek ben" derdi. " Nasıl Türk futbolu sizce gelişiyor mu?" denince. " İstanbul güzel, şiş kebap güzel, gene gelecek ben." derlerdi. O hesap sergen 'e soracaksın," Beşiktaş'ın durumu nasıl." diyor ki, " Aslı'yı tanıyorum ama sadece arkadaşız, aşk yok." Ne kadar benzerlik var değil mi?
    Cevapla
  • Serkan15 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar boş cümleyi üşenmeden mi yazdın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle