Yok artık Kalinic! Beşiktaş'tan dünyaları istemiş

Beşiktaş'ın gündemini son güne kadar meşgul eden Hırvat forvet Nikola Kalinic'in, neden transfer edilmediği ortaya çıktı.

Yok artık Kalinic! Beşiktaş'tan dünyaları istemiş
Yok artık Kalinic! Beşiktaş'tan dünyaları istemiş
GİRİŞ 10.10.2020 12:12 GÜNCELLEME 10.10.2020 12:14
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, forvet transferi konusunda kadrosunu son güne kadar Nikola Kalinic'le temaslarını sürdürmüş ancak taraflar anlaşamamıştı.

 

 

32 yaşındaki Hırvat golcünün, Beşiktaş tarafından uzun talep listesi sebebiyle geri çevrildiği ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar'dan yıllık 2.5 milyon Euro maaş ve 1.5 milyon Euro da imza parası talebinde bulunan tecrübeli futbolcunun ek olarak her maç başı 3 bin Euro, her 10 gol üzeri gole 5 bin Euro, Süper Lig şampiyonluğu halinde 1 milyon Euro, Türkiye Kupası için de 500 bin Euro istediği öğrenildi.

Tüm bunlara ek olarak 1 yıl için gidiş dönüş olmak üzere 5 business uçak bileti isteyen Kalinic'in öte yandan diğer yabancı oyuncular gibi; ev, telefon ve özel iki araç talebinde bulunduğu kaydedildi.

 

 

Uzun listede özellikle imza parasına olumsuz yanıt veren Kartal, oyuncuyu ikna edemeyince transfer yattı. Kalinic de bunun ardından yıllık 1.5 milyon Euro maaşa Verona'ya gitti.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 24
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ahlaksız sporcuyu almadığınız için yönetime teşekkür.
    Cevapla
  • karafırtına 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş bu parayı verin gençlere genç bulsan bunlardan bir iki oyuncu çıkmaz mı.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Az daha kulübün anahtarını isteyecekmiş.. Yazık ülkemizin paralarına ve genç yeteneklerine.. bizim yöneticilerimiz bu tür transferleri bırakır artık inşallah.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener Bahçe'liyim ama bu rakamlara BJK ye gelmediğine çok sevindim. Burası altın madenî mi? Gelmeyin bu fiyatlara zaten. Kulüpler de vermedin bu posası çıkmışlara bu rakamları. Günah kardeşim şu paralara bakarmisin. Ya alırlarsa demiş, iyi ki bu paraya alınmamış.
    Cevapla
  • KARAKARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Değerli bjk taraftarı şuna kesinlikle inanın kurtuluş Alt yapıda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle