Beşiktaş, 9. transferini açıkladı!

Beşiktaş, İstanbul'a getirdiği sağ bek oyuncusu Valentin Rosier'i 1 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

GİRİŞ 03.10.2020 01:13 GÜNCELLEME 03.10.2020 14:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Sporting'in 24 yaşındaki sağ beki Valentin Rosier, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzaladı.

Rosier'e bir yıllık sözleşme karşılığında 800 bin euro maaş ödenecek. Sporting Lizbon, yıldız oyuncu karşılığında 200 bin euro kiralık ücreti alacak. Portekiz basınında yer alan haberlere göre anlaşmada 7 milyon euro satın alma opsiyonu bulunacak.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2020-21 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, bonservisi Portekiz ekibi Sporting Lizbon kulübünde bulunan futbolcu Valentin Rosier ile geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Valentin Rosier'e Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Ahmet Nur Çebi, Valentin Rosier ile buluştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Portekiz kulübü Sporting'den transfer edilen Valentin Rosier ile bir araya geldi.

Siyah-beyazlı kulüpten Başkan Çebi ve 29 yaşındaki Fransız sağ bekin buluşmasıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Ahmet Nur Çebi, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında kadromuza katılan Valentin Rosier ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldi. Çebi, sıcak bir ortamda geçen buluşmada Rosier'e, 'Beşiktaş ailesine hoş geldin' dedi ve başarılar diledi.

YORUMLAR 16
  • Bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya transfer yapmak için transfer yapmayin birakin.gençler oynasin,Anadolu kulupler buluyor bu.istanbul takimlari hep çőpleri buluyor.Bakin Alanya ne guzel yeni transfer yapmiş
    Cevapla
  • Cokta tinnnnn 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye 1981 den bu yana ilk kez 3 buyukler dahil uefada yok ama zaten uzun zamandir Turkiyede Turk takimi diye bir takim yok takimlarin sadece ismi galata saray besiktas fenerbahce trabzonspor....vb ama butun ekip oyuncudan teknik direktorune oyuncusuna hepsi yabanci Turkiye ligine bile bakarjen takimkarin ismini bilmesek sanki bir avrupa amerika afrika ligi izliyoruz yabancilari o kadar cafcafli pofpoflu yuksek fiyatli transferler yapiyirki goren 1981 den bu yana uefa disi kaldigimiz degilde sanki her sene uefa dort yilda bir dunya ve olimpiyat sampiyonlugunu Turk milli takimlari aldi zanneder Turkiyede Galata Sarayin tek uefa kupasinda oyuncular hep bizim evlatlarimizdi
    Cevapla
  • BJK 3 yıl önce Şikayet Et
    7 milyon euro ne.. 2 milyon euro yeterdi satın alma opsiyonu için..
    Cevapla
  • lord 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller paris cepler somali...
    Cevapla
  • Karakartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'dan elenince mı aklınıza geldi transfer yapmak. Süleyman Seba'nin tırnağı bile olamadınız gitti. Yazıklar olsun size süper ligde tepe tepe kullanın artık bu futbolcu musveddelerini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle