'Ya indirim yap ya da kendine takım bul!'

Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında yenilen 4 golün ikisinde doğrudan etkisi olan 31 yaşındaki deneyimli stoper Vida ile bir kez daha toplantı yaparak takımdan ayrılmasını isteyecek.

'Ya indirim yap ya da kendine takım bul!'
'Ya indirim yap ya da kendine takım bul!'
GİRİŞ 29.09.2020 10:16 GÜNCELLEME 29.09.2020 10:16
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 3.4 milyon euro kazanan ve bu rakamla takımın en pahalı oyuncusu olan Domagoj Vida gelen teklifleri birer birer geri çeviriyor.

 

 

Yöneticilerin, "Bu ekonomik sıkıntıda sana bu kadar para ödemek istemiyoruz. Ya indirim yap ya da kendine takım bul" demesine rağmen ikisine de yanaşmayan Hırvat stoper, "İstanbul'da mutluyum ve ayrılmak istemiyorum" derken son olarak Roma'nın 3 milyon euro'dan 3 yıllık teklifine de olumsuz yanıt verdi. 31 yaşındaki oyuncu daha önce de Arabistan'dan gelen 4 milyon euro maaş teklifini geri çevirmişti.

BAŞKAN AHMET NUR ÇEBİ DEVREDE!

 

 

Vida'nın tüm bu yaşananların ardından Konyaspor karşısında alınan 4-1'lik tarihi yenilgide iki golün başrolünde olması da ipleri iyice gerdi. Başkan Ahmet Nur Çebi, bu hafta içerisinde 31 yaşındaki futbolcuyla bir araya gelecek ve bu kez daha sert bir tavırla oyuncuya kapıyı gösterecek. Vida'nın gitmesinin hem kendisi hem de kulüp adına daha hayırlı olacağı belirtilecek.

YUMRUKLAŞMA İDDİASI YALANLANDI

Bu arada Beşiktaş'ın ağır mağlubiyetinin ardından dün sosyal medyada bir iddia gündeme geldi. Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın ve Hırvat stoper Domagoj Vida'nın karşılaşmanın ardından soyunma odasında kavga ettiği, hatta birbirlerini yumrukladıkları ifade edildi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ve yönetimden bazı isimler ise bu olayın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 16
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Roma 20 milyon avroya alacakmis , bu haberi yapan sayfa cok ama cok güvenilir. Her dedigi dogru cikiyor...
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce yüksek rakamlarla transfer edin, sonrada ağlayın. Sözleşmeye uyacaksınız. Tehdit yok.
    Cevapla
  • Ercan 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam kerizmi gitsin siz enayiliginize doymayin lan ne iş yaparda bu adam 50 milyon lira alır alt yapı da bundan daha iyi gençler var ama fırsat verilmiyor sonra TV de dilencilik yapın ki bu adamlar Ferrari ye binsin manita kovalasin
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında satmadın zorla takımda tuttun haklı oyuncu kuruş indirim yapmaz 3 veren varsa aradaki farkı kapatır yollarsın o kadar kurtulmak istiyorsan.
    Cevapla
  • Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir futbolcuya hemde defansif ! 3.5 milyon € yıllık vermek , bu kulüpler aklını yitirmiş , haram ulan bu paralar size. Yazık be millet aylık 400-500 € ya çalışıyor siz bu boş topculara yıllık milyon € lar veriyorsunuz. Basarinizda ortada sırada. Takımlara avrupda yenil gel. Şöyle oldu boyleoldu . Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle