Beşiktaş'ta şok gelişme! 12 korona vakası

Beşiktaş altyapısında teknik direktörler ve genç futbolcuların olduğu 12 kişide koronavirüs çıktı. Fulya altyapı tesisleri karantinaya alındı.

Beşiktaş'ta şok gelişme! 12 korona vakası
Beşiktaş'ta şok gelişme! 12 korona vakası
GİRİŞ 16.09.2020 18:21 GÜNCELLEME 16.09.2020 18:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Siyah beyazlıların altyapısında teknik direktörler ve genç futbolcuların olduğu 12 kişide koronavirüs çıkması üzerine tüm antrenmanlar iptal edilerek Fulya altyapı tesisleri karantinaya alındı. Yapılan açıklamaya göre 7 futbolcu ve 5 teknik heyet görevlisinin testi pozitif çıktı.

 

 

Siyah-beyazlı kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, Beşiktaş Futbol Akademisi bünyesinde bulunan sporcu, teknik ve idari kadro personeline rutin Kovid-19 testi yapıldığı belirtilerek, "Yapılan testler neticesinde yedi sporcumuz ile beş teknik ekip üyemizde Kovid-19 pozitif tespit edilmiştir." denildi.

Açıklamada testi pozitif çıkan sporcu ve teknik ekip üyelerinin tedavi ve izolasyon süreçleri ile BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nin dezenfekte çalışmalarının başlatıldığı aktarıldı.

 

 

YORUMLAR 4
  • cimbombom 3 yıl önce Şikayet Et
    İmparator Fatih Terim'in doktorundan yardım istesinler. Gerçekleri Tarih yazar, Tarihi de Galatasaray. Re re re, Ra ra ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom...
    Cevapla
  • yüksel alkan 3 yıl önce Şikayet Et
    liginizinde maçınızındaaa
    Cevapla
  • Akif Ender BUDAKER 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet.
    Cevapla
  • qweqw 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terimin doktoruna gitsinler 1 saatte geçer
    Cevapla