Beşiktaş'ın Porto planı! Ya Aboubakar ya da Ze Luis

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş için Vincent Aboubakar ve Ze Luis iddiası gündeme geldi.

Beşiktaş'ın Porto planı! Ya Aboubakar ya da Ze Luis
Beşiktaş'ın Porto planı! Ya Aboubakar ya da Ze Luis
GİRİŞ 31.08.2020 19:57 GÜNCELLEME 31.08.2020 19:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz'ın Lille'in transferinden sonra uzun süredir golcü arayışında olan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar sesleri...

Milliyet'in haberine göre, "Bonservisimi alır, gelirim" diyerek daha önce Beşiktaş'a haber gönderen Kamerunlu golcü, menajerinden haber bekliyor.

BEŞİKTAŞ'LA EL SIKIŞTI

Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varan golcü futbolcu, Porto ile Beşiktaş arasındaki ufak pürüzlerin aşılması halinde, birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.

ZE LUİS İÇİN YENİ GELİŞME

Bu arada Portekiz basınından A Bola, Porto'nun Ze Luis'i takımdan gönderme kararı aldığını duyurdu. 28 yaşındaki golcü ile Beşiktaş, Celta Vigo ve Qatar SC'nin ilgilendiği belirtildi.

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar ve Ze Luis transferlerinde sonuca ulaşıp ulaşmayacağı merakla beklenmeye başlandı.

YORUMLAR 7
  • murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    Aboubacar Besiktastan gittikten sonra ilk sene Portoda çok gol attı hatta 30 40 milyon isteniyordu, amma 2 senedir sakat, yani çok kırılgan gelirse 20 maç çıkartamaz diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Aboubakar bir gol atması için önce iki üç tane kaçıran bir futbolcu, mevcut kanat ve orta saha oyuncuları ile bomboş bir transfer olur.
    Cevapla
  • Rıdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaşlar bu batak kulüpleri gaza getirmeyin. Ülkemize yazık
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Fikret başkan sakat demiyor muydu? Rapor getirmedi ondan almadık diye. Şimdi nasıl durumu acaba Beşiktaş için iyi olsun da...
    Cevapla
  • dr siyah beyazzz 3 yıl önce Şikayet Et
    gel be garaoğlan bi fırtına estir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle