Sergen Yalçın'dan hakem isyanı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PAOK maçı sonrasında konuştu.

Sergen Yalçın'dan hakem isyanı!
Sergen Yalçın'dan hakem isyanı!
GİRİŞ 25.08.2020 23:36 GÜNCELLEME 26.08.2020 09:23
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda oynadıkları PAOK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

"BEŞİKTAŞ FORMASI KOLAY DEĞİL"

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş forması giymenin kolay olmadığına dikkat çeken Yalçın, "Yeni oyuncularımız var. Welinton var, N'Sakala var, ilk defa oynuyorlar, kolay değil Beşiktaş formasını giymek, hele Şampiyonlar Ligi'nde. Larin bana göre iyi oynadı. Fizik gücü olarak, istek ve arzu olarak iyi performans sergiledi. Çok basit goller yedik, belki biri ofsayttı, VAR olsa ofsayt ile kesilebilirdi. Bir tane penaltı var, yüzde 100 penaltı diyorlar. Ben kenardan göremedim, herkes penaltı diyor, penaltı verse, 3-2'ye çevirsek oyuna ortak olabilirdik. Bunlar bittikten sonra konuşulan şeyler." dedi.

"BU KADAR KÖTÜ YÖNETİM BEKLEMİYORDUK"

Hakem yönetimini eleştiren Sergen Yalçın, "Biz bu kadar kötü yönetim beklemiyorduk hakemlerden, inanılmaz kötü yönetim gösterdiler. Bu kadar art niyetli hakemleri Şampiyonlar Ligi'nde göremezsiniz. 7 numaranın normal bir maçta 3 kere atılması lazım." ifadelerini kullandı.

"EKSİK BİR KADROYLA GELDİK"

Transferlerin bitmediğini de söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü, "Transferler gerçekleşmedi, eksik bir kadroyla geldik buraya. Transferler gerçekleşse farklı olabilir miydi? Olabilirdi de, olmayabilirdi de" diye konuştu.

"3-0'DAN SONRA ZOR"

İlk 30 dakikada kötü olduklarını kaydeden teknik adam, "İlk 30 dakikada yediğimiz goller bizi oyundan düşürdü. 3-0 geriye düştükten sonra zor." ifadelerini kullandı.

"PAOK BEKLEDİĞİMİZ BİR TAKIM"

PAOK'u da değerlendiren Yalçın, "PAOK beklediğimiz gibi bir takım. Kontra, uzun top oynayan bir takım. Atılan toplarda savunmada pozisyon hataları yaptık, neticede pozisyon verdik ve gol yedik. Rakibi tebrik ediyorum, inşallah yollarına devam ederler." dedi.

YORUMLAR 18
  • ay02 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Hoca böyle olmadı. Oyunda Lens in bu kadar ağır kaldığı ve sağ bekte peş peşe pozisyon verdiği adeta goller geliyor dediği maçta bakıp seyrediyor ve hiç müdahalede bulunmuyorsun. İş bittikten sonra müdahalede bulunuyorsun sonra suçu hakeme atıyorsun. Yönetime gelince sağ bekin yok, golcün yok mevcutlara yol veriyorsun ne diye gelip yönetimi ele aldın, ağlamak için mi geldin yazık. Bu kadar taraftarı bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok. Bu maçın kaybedilmesinde en büyük etken başta yönetim sonra güvendiğim Sergen Hoca
    Cevapla
  • Sedat tosun 3 yıl önce Şikayet Et
    sen necip i oynat ondan sonra bahane üret
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    iyiki elendik şampiyonlar ligine kalsaydik gruplarda gelenden gidenden 6 7 yerdik
    Cevapla
  • Ismail Baş 3 yıl önce Şikayet Et
    hocam ben bir fenerli olarak çok üzgünüm günün suçlusu federasyondur takımlarımızın ekini kolunu bağlamış durumda al size limit yaktınız türk futbolunu yazıklar olsun selamlar saygılar
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakeme dua esin dua gerçekten iş yapmaz birine denk gelseniz sizi madara ederdi. Tek yanlışı penaltıyı vermemekti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle