Sergen Yalçın'dan telefon! 'Bana lazımsın'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen yalçın, tatilde olan yıldız golcü Cisse'yi aradı ve transfer sürecini hızlandırması konusunda fedakarlık yapmasını istedi.

Sergen Yalçın'dan telefon! 'Bana lazımsın'
Sergen Yalçın'dan telefon! 'Bana lazımsın'
GİRİŞ 20.08.2020 12:26 GÜNCELLEME 20.08.2020 12:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

PAOK maçının geri sayımı sürerken Beşiktaş'ta gözler santrfor transferinde… 25 Ağustos'taki maça kadar forvet hattını takviye etmek isteyen siyah-beyazlılarda teknik patron Sergen Yalçın, Papiss Cisse ismi üzerinde duruyor.

 

 

SERGEN YALÇIN'DAN TELEFON

Alanyaspor ile sözleşmesi biten futbolcu Beşiktaş'a daha önce ‘Evet' dese de transfer süreci hala bitmedi. Bunu hızlandırmak isteyen Yalçın ise teyzesinin vefatı yüzünden ertelediği tatili için halen İngiltere'de bulunan Cisse ile telefonda görüştü. Tecrübeli çalıştırıcı, Senegalli yıldıza “Gereken fedakarlığı yap” dedi; bir an önce transfer sürecini tamamlayıp PAOK maçına yetişmesini istedi.

 

 

BUGÜN LİSTE VERİLİYOR

Beşiktaş, UEFA'ya PAOK maçının 25 kişilik futbolcu listesini bugün vermek zorunda. Bu listede maç gününe kadar iki değişiklik yapılabiliyor. Sergen Yalçın, Papiss Cisse'yi zorlu maçta mutlaka sahada görmek istiyor ve bu konuda yönetimden de talepte bulundu.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 7
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Lan oğlum bu adam 36 yaşında sen oyna bundan iyi
    Cevapla
  • Sergen hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagneyi verek şimdilik playofta iş yapar
    Cevapla
  • 1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunana karsi Fener Cimbom Trabzon Basak Kasimpasa ve nice kuluplerimiz bizimle beraber tek Yurek. Ama yunan ekrem i. sevicileri israrla yunan kazansin diye forvet almiyorlar ki elemeyi yunan gecsin istiyorlar. Yunanlilar bu maca harp dusuncesiyle bakiyo.
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ta Alanya'da futbolcu bırakmadı.. alanyaspor'un adını Beşiktaş yapın daha kolay olur...
    Cevapla
  • alperenn 3 yıl önce Şikayet Et
    zorunam ı gitti
    Cevapla
  • 1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden bukadar tavirlisin? Futbolcu teknik direktorun isine yariyorsa elbette ki o oyunculari alacak. Hele birde tanidigi oyuncuysa tabiki alacak. Futbolda bir takimdan 2 yada 10 oyuncu alamazsin diye bir kuralmi var?
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakmam Seni Cisse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle