Ahmet Nur Çebi: Mustafa Cengiz'in canı sıkılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Koskoca Galatasaray başkanı öyle diyorsa öyledir. Ben Mensah'ı gördüm, yalan konuşacak bir çocuk değil" dedi.

Ahmet Nur Çebi: Mustafa Cengiz'in canı sıkılmış
Ahmet Nur Çebi: Mustafa Cengiz'in canı sıkılmış
GİRİŞ 18.08.2020 15:14 GÜNCELLEME 18.08.2020 15:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Vodafone Park'ta düzenlenen yeni sezon formalarının tanıtımında konuşan Çebi, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in siyah-beyazlı takımın yeni transferi Bernard Mensah ve transfer limiti konusu ile ilgili yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Çebi ilk olarak şunları söyledi;

"Bugün konu Leyla konusu değil Adidas. Sayın Cengiz'i anlayabiliyorum. İnsanlar bazen canları sıkıldığında sertleşebilirler. Söylemleri doğru. Galatasaray da dahil olmak üzere geldiysek Sayın Cengiz'in söylediği sebeplerle geldik. Bir hafta evvel başkanların olduğu bir Whatsapp grubuna 'Transferde menajer ve oyuncuların oyunlarına gelmeyelim. Saygılı ve hoşgörülü olup fiyatları arttırmak isteyenlere katkı vermeyelim' demiştim" şeklinde konuştu.

Başkan Çebi, Mensah konusunda ise şu ifadeleri kullandı;

"Bizden kendisinin Mensah'ın arkasından koştuğuna dair resmi bir söylem çıkmadı. Koskoca Galatasaray başkanı öyle diyorsa öyledir. Ben Mensah'ı gördüm, yalan konuşacak bir çocuk değil."

Golcü transferi ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine de Ahmet Nur Çebi, "Umarım gelir. Bir ihtiyacımız var. Forvet için formayı kimin giyeceğini ben de merak ediyorum. Araştırmalar, çalışmalar devam ediyor. Transferler imza atıldıktan sonra gerçekleşmiş sayılır. İmza atıldığı gün haberiniz olacak" dedi.

YORUMLAR 5
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    elinde ölcüm aletimi var nasıl anladın yalan söylemedini başkan fb ye yancı olmayın bize yeter
    Cevapla
  • Yavuz durmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıcan iyidir kolay kolay çıkmaz Ahmet Çebi bey! İnşallah Fikret Orman gibi kaçmazsın bırak mensah yalan söyleyecek çocuk değil ayaklarını kap bildirimini rakamlarla açıklada alsınlar boyunun ölçüsünü. NOKTA
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Mensah da kirk yıllık hismin sanki yalan soyleyecek çocuk değilmiş
    Cevapla
  • Ölçülü Yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz Mustafa başkanın askerlik arkadaşımıydınız?
    Cevapla
  • arif 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın kafası üçkağıda çalışmıyor ondan sıkılmış olabilir başkan.
    Cevapla