Beşiktaş'ta Bernard Mensah seferberliği

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Bernard Mensah, dün sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından Nevzat Demir Tesisleri'nin yolunu tutan Ganalı orta saha oyuncusu, yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. Sergen Yalçın'ın, yeni oyuncusunu PAOK'a hazırlamak için yoğun bir idman programı hazırladığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Bernard Mensah seferberliği
Beşiktaş'ta Bernard Mensah seferberliği
GİRİŞ 18.08.2020 11:09 GÜNCELLEME 18.08.2020 12:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlı yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda orta sahasını güçlendirmek için başlattığı çalışma sonunda Kayserispor'dan Bernard Mensah'ı kadrosuna katmıştı. Tecrübeli oyuncu  yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'la da görüşen Mensah, başarılı teknik adamdan yeni sezon planlarıyla ilgili olarak bilgi aldı. Yalçın'ın, yeni oyuncusunu PAOK maçına yetiştirmek için kendisine yoğun bir idman programı hazırladığı bildirildi.

BONSERVİSİ 4.5 MİLYON EURO

Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Mensah, Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgisine rağmen tercihini Beşiktaş'tan yana kullanmıştı. Siyah-Beyazlı yönetim, başarılı orta saha oyuncusunu Kayserispor'dan 500 bin Euro karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Kara Kartal, eğer dönem bitiminde futbolcunun bonservisini almak isterse Sarı-Kırmızılılar'a sözleşmesinde yazan 4.5 milyon Euro'lukopsiyon bedelini ödeyecek. Mensah, Beşiktaş'tan bu sezon 1.2 milyon Euro kazanacak.

 

 

YORUMLAR 1
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülke zora girdiğinde insanlardan on lira almak için sms isteyen devlet bu adamların söylediği yalanları neden gözardı eder anlamisy değilim. Daha iki gün önce GS bir buçuk artı futbolcuyu kabul etmeyen başkan şimdi 500 e razı olmuş. Ulan zaten adamın Kayseri'den alacağı 3 milyon Euro. Bu para ödenmezse UEFA ceza verecek. Siz kimi kandiriyorsunuz
    Cevapla