N'Sakala: Söz verdim, şampiyon olursak...

Beşiktaş'ın yeni transferi Fabrice N'Sakala kulübün Instagram hesabında açıklamalarda bulundu.

N'Sakala: Söz verdim, şampiyon olursak...
N'Sakala: Söz verdim, şampiyon olursak...
GİRİŞ 17.08.2020 13:56 GÜNCELLEME 17.08.2020 13:56

Fabrice N'Sakala'nın açıklamaları şu şekilde;

Çok heyecanlıyım. Türkiye'de Beşiktaş'a hep rakip oldum. Türkiye'de ilk maçım da Beşiktaş'a karşıydı. Şimdi Beşiktaş forması giyeceğim, bu benim için büyük bir gurur.

YOĞUN VE ZORLU OLACAK

Yeni sezona hazırlanıyoruz. Büyük bir kulübüz ve zorlu maçlara her zaman hazır olmalıyız. Yoğun ve zorlu maçlar olacak. En iyi şekilde hazırlanıyoruz ve her şey iyi olacak.

HOCANIN GOLLERİNİ İZLEDİM

Sergen Hoca'nın harika futbolculuğunu ve gollerini izledim. Alanyaspor'da da ondan çok şey öğrendim. Ben de sol ayaklıyım ve bana katkısı oldu. Sergen Hoca ile yeniden çalışacağım için mutluyum. Beşiktaş'ta Atiba gibi uzun yıllar kalmak ve onun gibi efsane olmak istiyorum.

LAKABIMI MERAK EDİYORUM

Taraftarsız oynayacak olmamız çok zor. İmza atarken o da aklımdaydı. Taraftarın önünde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Rakip olduğumda da Beşiktaş taraftarından çok etkilenmiştim. Taraftarların, bana ne lakap takacağını merakla bekliyorum. Bazıları bana 'Fuego' diyordu, instagram hesabım da öyle. Taraftarlar ne isterse onu söyleyebilir. Beşiktaş taraftarına karşı rakip olduğunuzda bile tüyleriniz diken diken oluyor.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Şu an için her şey iyi gidiyor. Domagoj Vida ve Atiba gibi oyuncuları tanıyorum. Zaten rakip olarak çok kez oynadık. Diğer arkadaşlarımla da sohbetimiz var, şakalaşıyoruz. Daha da iyi olacağız.

OLMAK YA DA OLMAMAK MAÇI

PAOK ile zor bir maç olacak. Olmak ya da olmamak maçı. PAOK'u yenmeyi sonrasında ilerleyerek Şampiyonlar Ligi'nde olmayı istiyoruz. Şampiyonlar Ligi müziğini duymayı her futbolcu ister. Taraftarımıza, Şampiyonlar Ligi'ni armağan etmek istiyoruz.

ŞAMPİYON OLURSAK...

Bazı maçlardan önce Şampiyonlar Ligi müziğini dinleyerek kendimi motive ediyorum. Beşiktaş olarak Şampiyonlar Ligi'ni çok istiyoruz. Ben de buraya, bu hedefle geldim. Turu geçmek ve gruplara kalmayı çok istiyoruz. Takıma söz verdim, şampiyon olursak statta gitar çalacağım.

GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Beşiktaş'ta hücum anlamında daha fazla takıma katkı vermek istiyorum. Bunun için de Beşiktaş'a geldim. Kevin N'Koudou ile Fransa'dan tanışıyoruz. Geldiğimden bu yana bana sürekli yardımcı oluyor. Arkalı önlü oynayacağız ve güzel işler yapacağız.

ÇALIŞARAK GELİNEBİLİYOR

Bu kadar yardım edilmesi gurur verici. Taraftara çok teşekkürler. Çalışarak bir yere gelinebileceğini kanıtlamak istiyorum. Alanyaspor'daydım ve çok çalışarak Beşiktaş'a gelebildim.