PAOK başkanından Beşiktaş provakasyonu!

Yunanistan ekibi PAOK'un başkanı Ivan Savvidis, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki Beşiktaş maçı öncesi oyuncularına "Tüm Yunanistan'ı temsil ettiğinizi unutmayın" dedi.

PAOK başkanından Beşiktaş provakasyonu!
PAOK başkanından Beşiktaş provakasyonu!
GİRİŞ 17.08.2020 13:11 GÜNCELLEME 17.08.2020 13:14
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda PAOK ile oynayacağı maç öncesi Yunanistan'da ortamı geren açıklamalar devam ediyor.

 

 

Türkiye'nin Oruç Reis sismik araştırma gemisi için Akdeniz'de Navtex ilan ederek, Doğu Akdeniz'deki petrol ve doğal gaz sondajı yapmak için görevlendirmesinin ardından Yunanistan'da ülkemize karşı başlayan negatif tutum, futbolda da yankılanmayı sürdürüyor.

PAOK'un başkanı Ivan Savvidis, maç öncesinde oyuncularına seslendi ve yaşananların ekstra motivasyon nedeni olması gerektiğini belirtti.

 

 

"O GÜN HATIRLAMALISINIZ"

Savvidis yazılı mesajında, "Hepinizin hem sağlığınıza çok dikkat etmesini, hem de Beşiktaş maçına çok dikkat etmesini istiyorum. 2 pozitif vaka yaşandı, daha dikkatli olmalı ve gereksiz seyahatlerden kaçınmalıyız. Beşiktaş maçı, bu takımın hedefleri için çok büyük önemi olan bir maç ve günümüzde yaşananları göz önüne aldığımız da, önemi daha da büyüyor. Politika başka, futbol başka ancak o gün şunu hatırlamalısınız; PAOK, tüm Yunanistan'ı temsil ediyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, tek maç üzerinden oynanacak turda 25 Ağustos Salı günü saat 21:00'de Yunanistan deplasmanına çıkacak.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 74
  • ERSİN1903 3 yıl önce Şikayet Et
    turu geçeriz hayırlısıyla lakin bu kadroyla şampiyonlar liginde tarihi hezimetler yaşamaktansa varsın elenelim
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Oruç reisten sonra bir sodaj beşiktaş yapacak
    Cevapla
  • oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    şunuda ekliyim tek çok ama çok sinirlenecegim şey hakemle alıp böböürlenmeleri olur olyi görmüştük 4 attıgımızda abubakarı olympiacos futbolcusu cok tahrik etmiş yalandan kırmızı aldırtmıstı bunlarıda görebiliriz ki abu orda kırmızı yemese biz %99 uefa şampiyonuyduk o yıl çünkü forvetimiz yoktu lyonu zorladık ama penaltılarda gittik yoksa sakat kadrosuyla morinholu m.unitedi rahat yenerdik
    Cevapla
  • oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    zamanında bunların lig kralı olye 10 kiş 4 çakmıştık maç sonuna dogruda sirtaki çalmıştık stadda ama ozamanki kadro daha iyiydi bizim ölümüz bile bunları ezemicekse zaten işin yok ş.ligginde Bjk
    Cevapla
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan besiktas paoku eleyemezsen seni tutmam asla bidaha.82 milyonun gururu icin oyna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle