Beşiktaş'ta Gökhan Akkan transferi için geri sayım!

Beşiktaş Kulübü, kale bölgesi için son olarak hedefini Çaykur Rizespor’un 25 yaşındaki eldiveni Gökhan Akkan olarak belirledi. Siyah- Beyazlılar, Gökhan için Umut Nayir’ı takasta isteyen Karadeniz ekibiyle anlaşmaya yakın...

Beşiktaş'ta Gökhan Akkan transferi için geri sayım!
Beşiktaş'ta Gökhan Akkan transferi için geri sayım!
GİRİŞ 15.08.2020 14:11 GÜNCELLEME 15.08.2020 14:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde kale bölgesinden forvet hattına kadar birçok futbolcuyla yollarını ayırmıştı. Bu doğrultuda birçok alan için transfer çalışması içerisinde bulunan yönetim, kaleci transferini de gündemden düşürmüyor.

 

 

Beşiktaş’ın son olarak Çaykur Rizespor’un 25 yaşındaki kalecisi Gökhan Akkan’ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Karadeniz ekibinin, başarılı kalecinin karşılığında Umut Nayir’ı istediği, tarafların imzayı atmaya oldukça yakın olduğu ifade edildi.

Sağ beke Ahmet Oğuz...

 

 

Gökhan Gönül’le yollarını ayırmasının ardından Douglas için de Erzurumspor’la anlaşan Beşiktaş, sağ bek hattını güçlendirmek için yerli bir ismi tercih etme kararı aldı. Kara Kartal’ın, Gençlerbirliği’yle yollarını ayıran 27 yaşındaki sağ bek Ahmet Oğuz’un peşinde olduğu bildirildi. 27 yaşındaki futbolcuya 350 bin Euro’su garanti para, 400 bini de performansa dayalı olmak üzere toplamda 750 bin Euro önerildiği kaydedildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • Zubi zeratta 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli oyuncuyu ver kadroya giremeyen oyuncuları al rize spor un işi bu beceriksiz vasat yönetici başkan olursa olacağı bu
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Vedatta olduğu gibi ver as oyuncuyu al top toplayıcıları crz yönetimine yaptığı tek şey
    Cevapla
  • Şahin Akkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam isabet bence en iyi yerli kalcilerden biri.
    Cevapla